fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Descoperă care este cel mai eficient peeling pentru tenul tău și oferta de 25% reducere

Toamna se numără chipurile luminoase, radiante și zâmbitoare. Noi te așteptăm la Beauty Code cu una dintre cele mai eficiente peelinguri pentru ten și te asigurăm că rezultatele te vor încânta. Dacă ne-ai mai trecut pragul, știi despre ce vorbim. Dar, ca să nu mai lungim vorba, iată oferta cu care te așteptăm:

În perioada 21 septembrie – 04 octombrie, ai 25% reducere la cel mai eficient peeling pentru tenul tău – PRX T33.

Descoperă beneficiile peelingului PRX T33

PRX T33 este o terapie de biorevitalizare cutanată, care folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), în combinație cu acidul kojic și peroxidul de hidrogen. Formula pătrunde în straturile adânci ale dermei și stimulează producerea de colagen nou, regenerează și revitalizează pielea.

Beneficii – PRX T33 țintește direct probleme ale pielii, cum ar fi:

  • cicatricile acneice sau atrofice;
  • vergeturi de diverse profunzimi;
  • melasma și hiperkeratoza tenului;
  • pierderea fermității de pe față și decolteu.

Ingredientele din compoziția acestui peeling sunt mai puține agresive pentru piele și au, în schimb, efect anti-inflamator și antiseptic. TCA curăță porii de grăsimea acumulată, resturi de cosmetice și microparticule de praf, iar principalul avantaj al acidului kojic este creșterea luminozității pielii.

Simplu pentru doctor, ușor pentru pacient

Peelingul PRX T-33 este singurul dispozitiv medical de bio-revitalizare, care nu necesită injecții și pentru care sunt necesare doar 10-15 minute de tratament. În plus, nu este nevoie de timp de recuperare, iar activitățile zilnice pot fi reluate în aceeași zi. Efectul de strângere și de strălucire a pielii va fi vizibil imediat, însă rezultatele se vor îmbunătăți pe parcursul următoarelor săptămâni.

Poate fi utilizat la toate vârstele și pentru toate tipurile de piele, fără descuamare, disconfort sau alte reacții alergice. Nu fotosensibilizează, astfel încât este indicat și în timpul verii, fără riscul hiperpigmentării. PRX T-33 poate fi folosit individual, dar și combinat cu alte proceduri estetice, pentru rezultate îmbunătățite.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia cu toxină botulinică, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de rejuvenare facială. Nu uita! Oferta valabilă în luna septembrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns