fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Piele fină în 8 ședințe cu Venus Legacy. Vezi oferta din septembrie

Știi secretul din spatele unui corp ferm, fără celulită? Dar al unui ten impecabil? Ți-l dezvăluim noi: tratamentele inovatoare Venus Legacy. Elimină celulita și aspectul flasc al pielii în 8 ședințe. Scapă de liniile și ridurile fine. Te așteptăm la Beauty Code să te bucuri de o atmosferă relaxantă, în timp ce beneficiezi de cele mai noi tehnologii, pentru a avea corpul pe care l-ai visat.

Surpriza-surprizelor: în perioada 23.09 – 06.10 beneficiezi de 40% reducere la orice tratament Venus Legacy.

Tratament anticelulitic și rejuvenarea facială Venus Legacy

Cu Venus Legacy, tratamentele de remodelare corporală sunt confortabile. Fără timp de recuperare, tratamentele sunt adecvate pentru toate tipurile de piele, pentru reducerea excesului de grăsime, tratamentul celulitei și a pielii lăsate, lipsite de tonus. Ai siguranța unui aparat de top, eficient, care a fost aprobat de organismele FDA și Health Canada.

Încă de la prima ședință vei observa o îmbunătățire a structurii pielii, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase. În timp, rezultatele se optimizează, iar forma corpului tău se conturează. Circumferința zonelor tratate se reduce, vergeturile, celulita și inestetismele se diminuează.

Iată, concret, cum te ajută un tratament anticelulitic cu Venus Legacy:

 • descompune celulele adipoase și reduce circumferința zonelor tratate;
 • conturează, definește și tonifiază corpul;
 • diminuează gradat celulita și vergeturile;
 • îmbunătățește textura pielii și circulatia sangvină

Venus Legacy pentru rejuvenare facială. Beneficii:

 • are efect lifting
 • reduce ridurile și liniile fine
 • îmbunătățește textura pielii
 • rejuvenare facială
 • minimizează aspectul ridurilor moderate, până la severe, și a ritidelor

Durata unei ședințe variază între 15 și 90 de minute, ceea ce înseamnă că te poți programa pentru tratament chiar și în timpul pauzei de la serviciu. Mulți dintre clienți au comparat ședințele cu venus Legacy cu un masaj SPA cu pietre fierbinți. Așadar, ai beneficii pe toate planurile.

Fără bisturiu, fără durere – tratamentele Venus Legacy oferă rezultate remarcabile, printr-o tehnologie non-chirurgicală, bazată pe radiofrecvență.

Câmpul electromagnetic creează în interiorul pielii o matrice de căldură cu proprietăți regenerative, iar vacuumul pulsat permite o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sangvină.

Tratamentul anticelulitic și de rejuvenare facială Venus Legacy este ideal și pentru mămicile care doresc să revină în cel mai scurt timp la forma corpului de dinaintea sarcinii.

DESPRE NOI

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente și sfaturi de îngrijire corporală, dar și pentru a afla din timp cele mai bune oferte de tratament anticelulitic, rejuvenare facială și alte proceduri, urmărește-ne pe  pagina noastră de facebook.

Beauty Code este un centru de înfrumusetare și răsfăț din Iași, specializat în tratamente faciale și tratamente corporale pentru slăbit și remodelare. Ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este și o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil. La Beauty Code vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosferă familiară, care să îți ofere o experiență unică, la fel ca tine. Nu uita: ești frumoasă. În fiecare zi!

T: 0770 689 887

E: office@beautycode.ro

  Recomandă prietenilor

  Lasă un răspuns