fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Superbă la nunta mea! Descoperă ofertele concepute special pentru viitoarele mirese

În ziua cea mare trebuie să fii strălucitoare. Și vei fi cu siguranță, îți garantăm noi asta. Ca să te bucuri de un ten fără cusur și radiant, specialiștii Beauty Code au gândit două pachete, ambele cu o combinație de două tratamente.

Tratament facial Perfect Bride: Hydrafacial+Injectare Botox, preț 1540 lei 1190 lei.

Tratament facial Sweet Bride: Hydrafacial+Intraceuticals, preț 690 lei 549 lei.

Superbă la nunta mea! Alege pachetul potrivit

Dacă nu știi sigur care dintre cele două pachete ți se potrivește, îți prezentăm, pe scurt, beneficiile și avantajele fiecăruia. Dacă tot nu știi sigur ce îți dorești, nu ezita să ne ceri sfatul pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine.

Prezentare pachete Perfect Bride și Sweet Bride

Așa cum ai observat, tratamentul comun în cele două pachete este Hydrafacial. De ce? Pentru că Hydrafacial este un tratament de hidrodermoabraziune care se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. Beneficii:

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentățiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Așadar, Hydrafacial este startul perfect către tenul tău fără nicio imperfecțiune! Hai să vedem, în continuare, ce avantaje îți oferă celelalte două terapii: injecțiile cu botox și Intraceuticals.

Injectare Botox. Injectările cu toxină botulinică sunt printre cele mai sigure proceduri estetice, mai ales că la noi sunt realizate de medici cu experiență. Tratamentul este atât de eficient în corecția și estomparea ridurilor, încât a fost clasificată imediat după liftingul chirurgical în ceea ce privește beneficiile:

  • previne apariția ridurilor noi;
  • disconfort minim, durează 15-20 minute și nu necesită timp de recuperare;
  • efectul de rejuvenare facială durează până la 4-6 luni;
  • rezultatele sunt vizibile rapid..

Intraceuticals. Este un tratament antiaging de rejuvenare și hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică! Supranumit „tratamentul Madonnei”, aceasta procedură a ajuns să stea în spatele aparițiilor strălucitoare ale multor vedete internaționale, a modelelor de pe catwalk, dar și a doamnelor sau domnilor preocupați să aibă un ten lipsit de riduri, ferm și luminous.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele faciale destinate special viitoarelor mirese, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acestea.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns