fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Zâmbetul cu care vei cuceri anul 2022. Descoperă oferta lunii ianuarie pentru buze perfecte!

Este important să începi anul făcând ceva doar pentru tine! Buzele senzuale, perfect conturate, sunt dorința oricărei femei. Ele reprezintă fără doar și poate un atuu și, cu noile tehnologii și cu ajutorul unui medic cu experiență, vei putea obține buze perfecte, fără niciun risc.

Noi te așteptăm, în perioada 15 ianuarie – 15 februarie cu o ofertă care te va bucura: beneficiezi de preț promoțional pentru tratamentul de mărire și contur pentru buze, cu acid hialuronic: 1090 lei 890 lei.

Un zâmbet cu care vei cuceri anul 2022

Atât timp cât sunt efectuate de un medic specialist, injectările cu acid hialuronic îți vor aduce doar avantaje. Fiind un compus care se regăsește în mod natural în organismul uman, injecțiile cu acid hialuronic* sunt foarte bine tolerate. Rezultatul: buze pline, senzuale, cu aspect natural.

Efectul său este unul de durată – de până la 1 an, în funcție de organismul și de stilul de viață.

Buzele bine definite sunt cea mai expresivă trăsătură a chipului unei femei, însă puține se pot mândri cu buze pline și senzuale naturale. Dacă ai nevoie de un mic ajutor pentru a obține volumul, conturul și catifelarea perfecte pentru buzele tale, cea mai bună soluție este corecția cu acid hialuronic.

Procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic este una non-chirurgicală și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect, pentru că el nu doar mărește buzele, ci le conturează ținând cont de proporțiile și armonia feței.

La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție, iar  intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii.

*Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, ridurile fumătorului (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, buzele subțiri, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului, pielea ridată de pe mâini, cicatrici cauzate de acnee etc. Pentru fiecare zonă tratată, tratamentul injectabil cu acid hialuronic are anumite caracteristici specifice, astfel că fiecare astfel de filler diferă, în funcție de problema care necesită remediere.

Citește mai multe informații despre procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic aici.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, pentru mărirea buzelor, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă în perioada 15 ianuarie – 15 februarie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns