fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratează cele mai dificile probleme ale pielii cu Venus Viva

Este mai simplu să tratezi, decât să ascunzi. Tratamentul Venus Viva este soluția ta pentru cele mai dificile probleme ale tenului, cum ar fi cicatricile post-acneice, cuperoza, alte probleme severe de piele. Produsele de make-up, oricât ar fi ele de bune, reprezintă doar o soluție temporară și costisitoare. Problemele tenului pot dispărea definitiv, cu ajutorul unui tratament de rejuvenare facială eficient.

Surpriza Beauty Code: în perioada 08 – 22 octombrie ai 25% REDUCERE la tratamentul de rejuvenare facială Venus Viva.

Tratează imperfecțiunile, nu le ascunde – Venus Viva, eficiență dovedită

Avantajul Venus VIVA este cea mai puternică radiofrecvență fracționată de pe piață combinată cu tehnologia SmartScan unică, cu care poți obține rezultate mai repede, fără timp de recuperare.

Peste 93% dintre pacienții care au încercat experiența Venus VIVA au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de rezultate, mai ales în ceea ce privește reducerea dimensiunilor imperfecțiunilor pielii.

Este un tratament de refacere totală a pielii, chiar și a celei afectată de probleme severe – neregularități dificile, pigmentare, cuperoză, riduri adânci etc.

CUM TE AJUTĂ VENUS VIVA?

  • reduce cicatricile post acneice;
  • ameliorează petele roșii sau maronii;
  • calmează cuperoza;
  • tratează hiperpigmentarea, inclusiv de la soare și pistruii;
  • reduce vizibil vergeturile;
  • excelent tratament antiaging;
  • revitalizează pielea, o face mai elastică și fermă.

Pentru rezultate optime pentru rejuvenare cutanată, pori dilatați si cicatrici post acneice, se recomandă în medie 3-6 ședințe la un interval de 4 săptămâni. Pentru reducerea ridurilor, se pot face între 6-8 ședințe/zonă. Numărul total de ședințe depinde de fiecare persoană în parte și de intensitatea folosită.

Tratamentul Venus VIVA folosește un aplicator cu pini foarte fini ce furnizează până la 700 de impulsuri intradermale prin care se descarcă energie în profunzimea pielii și, astfel, se activează procesul natural de vindecare a pielii. Reconstrucția dermei este stimulată din interior prin creșterea producției fibrelor de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru repararea oricăror imperfecțiuni de pe suprafața tenului. Venus VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului să fie minim – micro-leziunile care se creează în timpul tratamentului necesită un timp mult mai mic de recuperare, iar procedura este sigură și nu are efecte secundare.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de rejuvenare facial cutanată Venus Viva, alături de cei mai buni specialiști! Nu uita! Te așteptăm în perioada 08-22 octombrie la Beauty Code pentru cu 25% reducere la achiziționarea unui pachet Venus Viva.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns