fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Oferta primăverii la tratamentele VelaShape 3, începând cu 16 martie

Primăvara asta găsești la Beauty Code cele mai bune oferte pentru remodelare corporală. În perioada 16-31 martie, te așteptăm la noi cu 40% reducere la tratamentele VelaShape 3.

Beneficiile de care te poți bucura cu VelaShape 3, cel mai puternic aparat de pe piață: scapi de celulită, elimini localizat straturile de grăsime, îți redă fermitatea pielii.

Pachetele de tratamente corporale VelaShape 3 se pot achiziționa și online, întreabă-ne cum la 0770 689 887!

VelaShape 3 – tratamentul complet pentru remodelare corporală, acum cu 40% reducere

Visul oricărei femei este un corp fără cusur, așadar un tratament de remodelare corporală poate fi cheia spre împlinirea de care ai nevoie. Sarcina, modificările de greutate, stresul de zi cu zi, toate și-au pus amprenta pe frumosul tău corp și acum îl simți lipsit de vitalitate.

E momentul să alegi tratamentele VelaShape 3, cu 40% reducere!

Cu sistemul VELASHAPE 3 se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate.

Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis: radiofrecvența, infraroșu, vacuum pulsat, role mecanice, fiecare având un rol precis în procesul de:

  • tonifiere intensă
  • reducerea celulitei
  • îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii
  • reducerea laxității
  • tratarea spasmelor
  • întărirea mușchilor
  • corecția micilor asimetrii de după sarcină și liposucții
  • reducerea în cm a zonei tratate

Siguranța și eficiența unui tratament anticelulitic cu VelaShape III au fost demonstrate în urma a peste 40 de studii ample, care au arătat că pacienții nu doar că au slăbit vizibil, în centimetri, în urma tratamentului, ci că au obținut și o îmbunătățire majoră a aspectului pielii, încă de la prima ședință.

Te așteptăm la Beauty Code, în perioada 16-31 martie, pentru a beneficia de 40% reducere la tratamentele VelaShape 3. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere cele mai bune sfaturi și să te ajute să-ți recapeți formele de invidiat, încrederea și bucuria de a fi tu însăți!

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns