fbpx
Telefon E-mail Personalizat

25% reducere la orice tratament facial Intraceuticals, doar la Beauty Code

În perioada 25 – 30 noiembrie, te așteptăm la Beauty Code pentru a te bucura de o nouă ofertă special creată pentru tine.

25% reducere la orice tratament facial Intraceuticals

10% reducere la achiziționarea produselor de îngrijire Intraceuticals pentru acasă

După cum bine știți, Intraceuticals este un tratament anti aging, poate cel mai performant de pe piață, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura modalitate non-invazivă prin care se poate introduce acidul hialuronic în derm. Tratamentul de rejuvenarea și hidratare intens se bucură de o mare popularitate printre minunații clienți ai salonului Beauty Code Iași, întrucât le oferă rezultatele sperate.

Efectele tratamentelor Intraceuticals se mențin pe termen lung, dacă îngrijirea continuă acasă cu produsele din kitul de îngrijire Intraceuticals.

Ce conține kitul de îngrijire pentru acasă?

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
  • Daily serum – Pasul 1, esential în Depunerea Hialuronica, maximizează hidratarea și volumul pielii și livrează ingredienți eficienti anti-ageing în epidermă.
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
  • Crema hidratantă Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia

Și dacă plecați în curând în concediu, nu vă faceți griji. Produsele Intraceuticals pentru acasă sunt disponibile și în varianta travel size.

Mai mult decât atât, dacă doriți să faceți un cadou deosebit unei persoane dragi, puteți profita de oferta de 10% pentru a achiziționa pachetele cadou de Crăciun Intraceuticals.

De ce să alegi un tratament facial Intraceuticals acum?

La Beauty Code dorim să vă oferim cele mai bune oferte de tratamente, în perioadele potrivite. Acesta este și motivul pentru care am ales ca în ultima săptămână de toamnă calendaristică să vă oferim un pachet promoțional special pentru îngrijirea tenului. Acum că frigul se apropie, este deosebit de important să vă faceți un tratament de hidratare în profunzime, așa cum este și Intraceuticals, pentru a crea o barieră protectoare împotriva temperaturilor scăzute de afară și a căldurii artificiale din interior.

Cum se aplică tratamentul?

Tratamentul inovator Intraceuticals acționează în 3 pași:

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals
Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals
Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals
Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE PENTRU UN TRATAMENT FACIAL?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Iar luna aceasta ai 25% reducere la tratamentul facial Intraceuticals și 10% reducere la achiziționarea produselor de îngrijire Intraceuticals pentru acasă.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul facial Intraceuticals și produsele de îngrijire pentru acasă. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns