fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Martie, luna fără riduri. Profită de reducerea de 15% la cel mai eficient tratament de reducere a ridurilor

Dacă tot e luna dedicată femeilor, atunci e musai să venim și noi cu o ofertă valabilă de la 1 până la 31 martie. Știm că atunci când vine vorba despre frumusețe, toate femeile își doresc un ten fără cusur. Astfel, împreună cu medicul colaborator al centrului nostru, am conceput oferta ideală, pentru ca tu să te bucuri de un ten tânăr, luminos, iar noi să te vedem zâmbind din toată inima:

Toată luna martie beneficiezi de 15% reducere la tratamentul cu toxină botulinică, una dintre cele mai sigure proceduri estetice, realizat de dr. Bogdan Iosip, medic specialist chirurgie plastică și estetică.

Avantajele injectărilor cu toxină botulinică

Așa cum spuneam, injectările cu toxină botulinică sunt printre cele mai sigure proceduri estetice, mai ales dacă sunt realizate de un medic cu experiență, cum e colaboratorul Beauty Code, dr. Bogdan Iosip.

Tratamentul este atât de eficient în corecția și estomparea ridurilor, încât a fost clasificată imediat după liftingul chirurgical în ceea ce privește beneficiile:

  • previne apariția ridurilor noi;
  • disconfort minim, durează 15-20 minute și nu necesită timp de recuperare;
  • efectul de rejuvenare facială durează până la 4-6 luni;
  • rezultatele sunt vizibile rapid..

Avantajul acestei tehnici este că, deși rezultatele la nivelul ridurilor sunt foarte vizibile, tratamentul nu schimbă radical expresivitatea feței și păstrează aspectul natural.

Ce este botoxul?

Botoxul este o proteină purificată care limitează sau normalizează contracția anumitor grupe faciale musculare, iar odată cu instalarea relaxării musculaturii, fața capătă un aspect luminos și întinerit. Pe lângă efectul estetic superior, terapia are și un efect reparator al straturilor pielii. Foarte mulți pacienți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai armonioasă, destinsă și mai proaspătă. Tratamentul de rejuvenare cu toxină botulinică este folosit de peste 20 de ani.

Terapia cu toxină botulinică sau „tratamentul din pauza de cafea”, cum e numit în Statele Unite, este neinvazivă, rapidă și eficientă.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia cu toxină botulinică, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de rejuvenare facială. Nu uita! Oferta valabilă toată luna martie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns