fbpx
Telefon E-mail Personalizat

O nouă viață pentru tenul tău. Descoperă beneficiile Intraceuticals Rejuvenate și surpriza pregătită pentru tine

Sezonul rece îți pune tenul la grea încercare: pielea sensibilă a feței tinde să se deshidrateze mult mai ușor din cauzat vântului și a condițiilor meteorologice. Pielea devine mai aspră, ridată și o simți mai tot timpul iritată, iar efectul cremelor de față clasice este doar de moment. Cu alte cuvinte, e timpul pentru un tratament Intraceuticals Rejuvenate și o ofertă de nerefuzat:

În perioada 16-28 februarie ai preț special la tratamentul Intraceuticals Rejuvenate: 350 lei 270 lei, iar orice Booster îl poți achiziționa cu 400 lei 320 lei.

Tratament Intraceuticals Rejuvenate – tratament antiaging cu acid hialuronic

Îngrijirea tenului trebuie făcută cu multă responsabilitate, mai ales în sezoanele extreme (frig/căldură excesivă) pentru a te putea bucura de un ten luminos, fără riduri și inestetisme. Tratamentele faciale Intraceuticals sunt printre cele mai avansate și oferă rezultate remarcabile. Baza acestor tratament este Rejuvenate, indicat pentru:

  • hidratare în profunzime;
  • estomparea ridurilor și a liniilor fine;
  • calmarea și reîmprospătarea pielii.

Boosterele completează, îmbunătățesc și ajută ca efectele tratamentului principal să reziste mai mult în timp.

Cum funcționează tratamentul? Prin depunerea acidului hialuronic în 3 straturi:

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals. Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals. Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals. Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

Boosterele Intraceuticals

Pentru a te asigura că efectele acestui tratament vor fi pe termen lung, îți recomandăm completarea lui cu Boosterele Intraceuticals. Gama de boostere ale tratamentului antiaging a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică:

  • Booster Vitamina A – Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.
  • Booster Antioxidanți – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o plantă din Australia. Reduce cearcănele și luptă cu radicalii liberi.
  • Booster Vitamina C+3 – Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție și tratează hiperpigmentația.
  • Booster Colagen – Asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns