fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Glow Up cu Venus Viva! Descoperă oferta noastră la tratamentul de rejuvenare facială

E timpul să strălucești! Te așteptăm la Beauty Code cu oferta primăverii la tratamentul de rejuvenare facială Venus Viva, noul standard în tratamentele de rejuvenare cutanată:

În perioada 23 martie – 05 aprilie poți alege o ședință individuală la prețul de 1000 lei 790 lei sau poți opta pentru pachetul de 4 ședințe cu doar 3360 lei 2520 lei.

Venus Viva, un tratament care rezolvă și cele mai dificile probleme ale pielii

Venus Viva este un tratament de refacere totală a pielii, chiar și a celei afectată de probleme severe – neregularități dificile, pigmentare, cuperoză, riduri adânci etc.

Avantajul Venus VIVA este cea mai puternică radiofrecvență fracționată de pe piață combinată cu tehnologia SmartScan unică, cu care poți obține rezultate mai repede, fără timp de recuperare.

Peste 93% dintre pacienții care au încercat experiența Venus VIVA au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de rezultate, mai ales în ceea ce privește reducerea dimensiunilor imperfecțiunilor pielii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tratamentul Venus VIVA folosește un aplicator cu pini foarte fini ce furnizează până la 700 de impulsuri intradermale prin care se descarcă energie în profunzimea pielii și, astfel, se activează procesul natural de vindecare a pielii. Reconstrucția dermei este stimulată din interior prin creșterea producției fibrelor de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru repararea oricăror imperfecțiuni de pe suprafața tenului. Venus VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului să fie minim – micro-leziunile care se creează în timpul tratamentului necesită un timp mult mai mic de recuperare, iar procedura este sigură și nu are efecte secundare.

Pentru rezultate optime pentru rejuvenare cutanată, pori dilatați si cicatrici post acneice, se recomandă în medie 3-6 ședințe la un interval de 4 săptămâni. Pentru reducerea ridurilor, se pot face între 6-8 ședințe/zonă. Numărul total de ședințe depinde de fiecare persoană în parte și de intensitatea folosită.

Cum te ajută Venus Viva?

  • reduce cicatricile post acneice;
  • ameliorează petele roșii sau maronii;
  • calmează cuperoza;
  • tratează hiperpigmentarea, inclusiv de la soare și pistruii;
  • reduce vizibil vergeturile;
  • excelent tratament antiaging;
  • revitalizează pielea, o face mai elastică și fermă.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de rejuvenare facial cutanată Venus Viva, alături de cei mai buni specialiști! Nu uita! Te așteptăm în perioada 23 martie – 05 aprilie ca să beneficiezi de prețurile speciale la tratamentul Venus Viva.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns