fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Intraceuticals, infuzie de vitalitate pentru tenul tău și o ofertă de nerefuzat

Vara tenul are de suferit din cauza soarelui foarte puternic, a căldurii, a prafului și a poluării, care tinde să fie mai accentuată. Simți nevoia să îți îngrijești tenul mai mult și în profunzime. Tocmai din acest motiv, îți venim în ajutor cu oferta perfectă:

Toată luna august ai 20% reducere la tratamentul Intraceuticals, aliatul tenului tău în verile caniculare.

Descoperă beneficiile Intraceuticals pentru tenul tău

După cum bine știți, Intraceuticals este un tratament antiaging, poate cel mai performant de pe piață, bazat pe oxigen hiperbaric. Este singura modalitate non-invazivă prin care se poate introduce acidul hialuronic în derm.

Tratamentul de rejuvenarea și hidratare intens se bucură de o mare popularitate printre minunații clienți ai salonului Beauty Code Iași, întrucât le oferă rezultatele sperate.

Tratamentele cu oxigen hiperbaric sunt secretul unui ten perfect hidratat și strălucitor. Vei observa cu Intraceuticals îți revitalizează pielea  deshidratată și afectată de soare.

Efectele tratamentelor Intraceuticals se mențin pe termen lung, dacă îngrijirea continuă acasă cu produsele din kitul de îngrijire Intraceuticals. Acesta conține:

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile.
  • Daily serum – Pasul 1, esential în Depunerea Hialuronica, maximizează hidratarea și volumul pielii și livrează ingredienți eficienti anti-ageing în epidermă.
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul.
  • Crema hidratantă Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia.

CUM SE APLICĂ TRATAMENTUL?

Tratamentul inovator Intraceuticals acționează în 3 pași:

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals. Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals. Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals. Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE PENTRU UN TRATAMENT FACIAL?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Iar în luna august 2021 ai 20% reducere la tratamentul facial Intraceuticals.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul facial Intraceuticals. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns