fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ofertă FULGER! 50% reducere la epilarea definitivă cu Primelase

Dragilor, venim cu vești foarte bune pentru voi. Pentru că sezonul rece este cea mai bună perioadă pentru a scăpa de părul nedorit, v-am pregătit o ofertă fulger, valabilă în perioada 21 – 23 octombrie:

50% reducere la tratamentul de epilare definitivă cu laserul Primelase.

Cine urmează un tratament de epilare definitivă în toamnă, se bucură de o piele superfină la vară

Începerea tratamentelor de îndepărtarea definitivă a părului nedorit, indiferent de zonă, este mai benefică în lunile reci pentru că sunt cumulate, simultan, mai multe condiții prielnice pentru obținerea rezultatelor scontate, mai repede și mai eficient –  pielea este ferită de soare; porii sunt închiși, ceea ce nu permite ca aceștia să se încarce de la căldură și transpirație excesivă.

Apoi, un tratament complet necesită mai multe ședințe, pe o perioadă de câteva luni (minimum 6 ședințe, o dată la 4-6 săptămâni – în funcție de zona tratată, pilozitate etc.). De aceea, începerea lui în primele luni ale anului este ideală, pentru a vă asigura că până în vară vă veți bucura de o piele fină, la plajă sau purtând perechea preferată de pantaloni scurți.

Epilarea definitivă cu Primelase este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților.

Suntem absolut convinși că te-ai săturat de epilator, lame de ras, ceară sau creme depilatoare. Cel puțin o dată ai suferit din cauza foliculitei, a iritațiilor sau a tăieturilor. Și știm că și domnii, care își doresc să scape de părul nedorit, suferă sau se tem de durerea cauzată de metodele tradiționale de epilare. Acum, există o soluție de îndepărtare a părului nesuferit, potrivită pentru toată lumea, fără riscuri de niciun fel, doar o piele delicată și încredere de sine mare.

Avantajele majore ale epilării definitive cu laser sunt următoarele:

  • scapi de părul nedorit din toate zonele corpului, fără niciun risc asupra sănătății;
  • scapi de foliculită definitiv;
  • scapi de instetisme și alte tipuri de infecții asociate metodelor clasice de epilare;
  • este o soluție non-invazivă;
  • rezultatele sunt de lungă durată.

Ședințele de întreținere sunt necesare o dată la 6-12 luni, pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale.

Clienții vin la Beauty Code pentru că știu că aici găsesc aparatură de ultimă generație și o echipă de profesioniști pregătită mereu să le ofere cele mai bune sfaturi și tratamente specifice nevoilor lor. Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns