fbpx
Telefon E-mail Personalizat

FLASH SALE – ai 50% reducere la epilarea definitivă cu laser, în perioada 15-16 iulie

Dragilor, avem vești bune în plin sezon estival! În perioada 15-16 iulie beneficiați de o ofertă FULGER la tratamentul de epilare definitivă cu laserul Primelase:

REDUCERE de 50%!

Epilarea definitivă – cea mai bună soluția pentru a scăpa de părul nedorit, indiferent de anotimp

Chiar dacă între timp ai tras o fugă la mare sau la piscină și ai apucat să te bronzezi, nu e nicio problemă. Laserul Primelase  este la fel de eficient în eliminarea părului chiar și atunci când pielea este mai închisă la culoare.

Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara.

Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Recomandăm cu încredere să apelezi la epilarea definitivă a zonelor sensibile, cu laserul Primelase, în cadrul centrului nostru de înfrumusețare. Vei vedea pe pielea ta o mulțime de avantaje pe care această soluție inovativă de epilare le aduce cu sine. Noi vom enumera doar câteva dintre ele:

  • scapi definitiv de foliculită;
  • fără inestetisme și risc de a dezvolta alte infecții;
  • epilarea este non-invazivă – este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe;
  • este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă;
  • mai eficient decât IPL. Spre deosebire de tehnologia IPL, laserul îndepărtează firele de păr chiar de la nivelul foliculului, ceea ce îl face potrivit și pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare sau bronzate. Rezultatele apar, de asemenea, mai repede decât în cazul IPL;
  • cost eficient – deși la început prețul ți se poate părea mai mare decât în cazul metodelor clasice de îndepărtare a părului, efectele de lungă durată ale tratamentului te vor ajuta să economisești mai mulți bani, dar și timp, de-a lungul vremii;
  • viteza –  aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.
  • timp redus de tratament – sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale sedinței.

Pentru a te convinge de eficacitatea epilării definitive, te invităm să citești un testimonial oferit de una dintre clientele noastre.

Nu uita! Oferta fulger este valabilă DOAR în perioada 15 – 16 iulie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns