fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Iarna, cel mai prielnic anotimp pentru epilarea definitivă. Vezi oferta lunii februarie

În luna februarie v-am pregătit câteva surprize minunate, de care sigur vă veți bucura. Pentru că lunile reci sunt cele mai potrivite pentru a începe un tratament de epilare definitivă, v-am pregătit, pentru perioada  03.02 – 09.02, o ofertă specială:

30% reducere la epilare definitivă, indiferent de zonă

Epilare definitivă. De ce iarna e cel mai prielnic moment să o începi?

Începerea tratamentelor de îndepărtarea definitivă a părului nedorit, indiferent de zonă, este mai benefică în lunile reci pentru că sunt cumulate, simultan, mai multe condiții prielnice pentru obținerea rezultatelor scontate, mai repede și mai eficient –  pielea este ferită de soare; porii sunt închiși, ceea ce nu permite ca aceștia să se încarce de la căldură și transpirație excesivă.

Apoi, un tratament complet necesită mai multe ședințe, pe o perioadă de câteva luni (minimum 6 ședințe, o dată la 4-6 săptămâni – în funcție de zona tratată, pilozitate etc.). De aceea, începerea lui în primele luni ale anului este ideală, pentru a vă asigura că până în vară vă veți bucura de o piele fină, la plajă sau purtând perechea preferată de pantaloni scurți.

Epilarea definitivă este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de zona tratată, cu rezultate excelente.

Tratamentul și rezultatele diferă de la persoană, la persoană, în funcție de caracteristicile fiecăruia.

Laser dioda Primelase – avantaje imediate

Clienții vin la Beauty Code pentru că știu că aici găsesc aparatură de ultimă generație și o echipă de profesioniști pregătită mereu să le ofere cele mai bune sfaturi și tratamente specifice nevoilor lor.

Epilarea definitivă se realizează cu ajutorul aparatului Primelase (produsă de Cocoon), unul dintre mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Avantajele laserului Primelase:

  • Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați.
  • Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
  • Elimină foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.
  • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrarii unui impuls pe secundă.

Ședințele de întreținere sunt necesare o dată la 6-12 luni, pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale.

Așadar, în perioada 03-09 februarie vă așteptăm la Beauty Code pentru a beneficia de acest tratament extraordinar, cu o reducere de 30%.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

 

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns