fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ce zici de o ofertă pentru epilare definitivă full body?

Surprizele și ofertele lunii octombrie continuă la Beauty Code. Te așteptăm la noi ca să beneficiezi de epilare definitivă full body în Iași. Poți avea o piele mătăsoasă, catifelată și fără iritații cauzate de epilarea prin procedeele clasice, la un super-preț.

În perioada 21.10 – 03.11 beneficiezi de 45 % reducere la pachetele de epilare definitivă full body achitate integral.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laserul Primelase?

Suntem absolut convinși că te-ai săturat de epilator, lame de ras, ceară sau creme depilatoare. Cel puțin o dată ai suferit din cauza foliculitei, a iritațiilor sau a tăieturilor.

La Beauty Code folosim laserul Primeslase. Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara. Produs de compania spaniolă Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Avantajele majore ale epilării definitive cu laser sunt următoarele:

  • scapi de părul nedorit din toate zonele corpului, fără niciun risc asupra sănătății
  • scapi de foliculită definitiv
  • scapi de instetisme și alte tipuri de infecții asociate metodelor clasice de epilare
  • este o soluție non-invazivă
  • rezultatele sunt de lungă durată

Epilare definitivă cu laserul – o opțiune potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Tot mai multe persoane, femei și bărbați deopotrivă, aleg epilarea definitivă a zonelor sensibile, cu laser, întrucât aceasta oferă cele mai bune rezultate, este o metodă sigură și îți oferă satisfacția la care te aștepți.

Epilarea full body, mai ales a zonelor sensibile, inghinală și axială, este un subiect care ridică multe semne de întrebare printre cei care își doresc o soluție permanentă și eficientă de îndepărtare a părului, însă se tem de durere și de posibilele efecte adverse.

Din capul locului vrem să accentuăm faptul că îndepărtarea părului cu laser este o procedură foarte sigură, care nu afectează pielea sau organele. Laserul acționează strict asupra rădăcinii firului de păr și atât.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns