fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Descoperă oferta Cooltech Define. Scapă de 5 cm în talie într-o singură ședință.

În a doua jumătate a lunii martie vă așteptăm la Beauty Code cu o ofertă peste care nu veți putea trece cu vederea – pentru că toate ne dorim un corp fără cusur, iar acum este posibil să-l obțineți în 70 de minute :).

În perioada 15-30 martie beneficiați de 30% reducere la ședințele Cooltech Define – terapie de slăbire localizată prin criolipoliză, cu efecte dovedite de la prima ședință!

Prin ce se deosebește Cooltech Define de Cooltech?

Tehnologia avansează, iar noi suntem în pas cu cele mai noi metode prin care să vă ajutăm să obțineți corpul pe care vi-l doriți. Tratamentul de slăbire localizată Cooltech Define reprezintă un nou concept de criosculptare 360° și este un upgrade consistent față de primul Cooltech produs de companie. Noul aparat este prevăzut cu un arsenal complet de aplicatori astfel încât poate să îți remodeleze în totalitate corpul și să ajungă chiar și în zone dificile.

Efectul este unul mai puternic și puteți scăpa de 5 cm în talia chiar din prima ședință! Sunt necesare 1-3 ședințe pe an, în funcție de specificul fiecărei persoane.

Cooltech DEFINE vine echipat cu 9 șabloane de diagnostic și tratament, care pot fi adaptate oricărei zone a corpului și pot fi aplicate atât femeilor, cât și bărbaților, personalizat în funcție de nevoi și dorințe:

  • gușă, bărbie dublă;
  • axile, pliuri axilă;
  • supra/infrapectorali;
  • brațe;
  • genunchi;
  • interior coapse;
  • abdomen superior, inferior;
  • șolduri;

De ce să alegi slăbirea prin criolipoliză?

Simplu. Pentru că timpul tău e prețios și nu merită să îl pierzi cu soluții care îți oferă efecte pe termen foarte scurt sau deloc. Cooltech Define este cea mai bună alternativă la liposucție și te scapă de grăsimea inestetică, rezistentă la sport și dietă. Susținem un regim de viață echilibrat, însă știm și noi cum e să respecți cu sfințenie toate regulile de dietă și sport și totuși să nu obții rezultatele pe care le dorești, pe măsura efortului depus.

Noua tehnologie de crio-sculpting DEFINE te ajută să slăbești localizat în deplină siguranță, cu rezultate similare cu cele ale unei operații de liposucție, însă printr-o metodă non-chirurgicală și non-invazivă. Tehnologia revoluționară care îngheață grăsimea la -11°C nu are efecte secundare, nu afectează organele interne și nu necesită recuperare post-tratament. Nu există restricții după această procedură și îți poți relua imediat activitățile fizice.

O ședință durează 70 de minute, timp în care poți citi, dormi sau pur și simplu te poți relaxa, în timp ce faci tratamentul.

Întregul proces de reducere a țesutului adipos începe la 48 de ore după ședință și încetează complet în 3 luni, timp în care sistemul limfatic a corpului metabolizează și elimină celule moarte. Sistemul fără precedent de răcire asigură o înghețare uniformă a zonei și acționează omogen astfel încât rezultatele sunt spectaculoase: procentul mare de reducere a grăsimilor, de până la 60%, este atribuit răcirii 360°. Cu fiecare sesiune Cooltech DEFINE, numărul de adipocite scade cu încă 20%.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia Cooltech Define, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de slăbire prin criolipoliză. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 15-30 martie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns