fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Boost-ul de care tenul tău are nevoie primăvara asta. Descoperă oferta!

Imperfecțiunile tenului și-au găsit inamicul. Boosterele de la Intraceuticals sunt mici, dar puternice și capabile să facă față celor mai nesuferite probleme ale pielii. Fiecare booster-minune conține ingrediente active puternice și tratează specific cele mai comune probleme ale tenului. Așadar, te așteptăm la noi ca să încerci micile comori la un preț de neratat.

În perioada 05 – 19 aprilie ai reducere de 25% la Boosterele Intraceuticals.

Spune pa-pa imperfecțiunilor tenului, bucură-te de momente de răsfăț

Suntem siguri că vei iubi efectele acestor micuțe minuni Intraceuticals, capabile să rezolve cele mai mari probleme de la nivelul tenului. Iată, pe scurt, ce face fiecare booster:

Intraceuticals Antioxidant conține antioxidanți naturali foarte puternici, care calmează și revitalizează pielea iritată. Este extrem de eficient împotriva cearcănelor și a edemelor. Detoxifică pielea, oferindu-i luminozitate și un aspect uniform.

Intraceuticals Collagen este ideal în cazul pielii care și-a pierdut din elasticitate și tonus. Datorită acestui „cocktail” de peptide de colagen, tenul tău va fi vizibil mai ferm, liniile fine și ridurile vor fi reduse. Pielea este întinerită și hidratată în profunzime, iar tu te vei bucura de efectul de lifting, de o textură a pielii îmbunătățită, cu un țesut puternic și sănătos.

Intraceuticals Vitamin A este o minune pe timpul verii și nu numai. Este ideal pentru a trata arsurile solare și ridurile profunde, pentru a curăța și a închide porii, oferind un aspect uniform și luminos al tenului. Tu te vei bucura de o piele catifelată, netedă și tonică.

Intraceuticals Vitamin C+3 conține 3 forme combinate de vitamina C, care întăresc și protejează pielea. Este ideal pentru tenul cu semne premature de îmbătrânire, afectat de soare și cu o textură neregulată. Astfel, acest booster anihilează radicalii liberi, oferă fotoprotecție, tratează hiperpigmentația, ajută la sintetizarea colagenului din piele, totul pentru ca tu să ai o pielei din nou fermă, sănătoasă și luminoasă.

Cumpără boosterele și în varianta de cremă pentru acasă pentru a spori efectele tratamentului realizat în clinică.

Aceste produse sunt disponibile și sub formă de cremă pentru rutina de îngrijire de acasă, în completarea tratamentului realizat la Beauty Code, pentru a menține efectul pe o durată lungă de timp. Crema o poți achiziționa de la noi, iar specialiștii noștri îți vor da sfaturi și îți vor răspunde la întrebările pe care le ai în legătură cu rutina corectă de îngrijire a tenului.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu boosterele Intraceuticals, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 05 – 19 aprilie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns