fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ai 40% reducere la Venus Legacy, tratamentul high tech de remodelare corporală

Ai trecut printr-o perioadă stresantă, în care kilogramele s-au cam acumulat, ori îți revii după sarcină? Sau poate ai slăbit foarte mult, dar tot nu ești mulțumită de rezultate ? Pielea ta are un aspect flasc, îi lipsește tonusul, iar să scapi de celulită pare misiune imposibilă?

Nu te mai îngrijora :). Ca de fiecare dată, când vrei să te simți din nou bine cu tine însăți, e timpul să vii pe la noi. Știi bine că fiecare vizită pe care ne-o faci e răsplătită cu satisfacții garantate, dar și cu oferte pe care nu le poți refuza. Iar pentru toate problemele enumerate mai sus, avem pentru tine soluția perfectă:

În perioada 29 martie – 12 aprilie, îți oferim 40% reducere la supertratamentul de remodelare și conturare corporală Venus Legacy.

Venus Legacy, tratamentul high tech de remodelare corporală

Scapi de celulită și de vergeturi, devii mai încrezătoare și mai zâmbitoare. Nu ne crezi? Află ce poate face Venus Legacy pentru tine:

  • redă elasticitatea și fermitatea pielii;
  • remodelare și întreținerea corporală;
  • tonifiere și îmbunătățirea texturii pielii;
  • slăbire localizată și reconturare siluetă.

REZULTATE: încă de la prima ședință vei observa o îmbunătățire a structurii pielii, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase. 

În timp, rezultatele se optimizează, iar forma corpului tău se contureaza. Circumferința zonelor tratate se reduce, vergeturile, celulita și inestetismele se diminuează, iar circulatia sangvină se îmbunătățește considerabil.

Tratamentul Venus Legacy a fost creat pentru a stimula producția de colagen și elastină de către organism (așa cum știi, după vârsta de 30 de ani, cantitatea de colagen produsă de organismul nostru scade), ajutând pielea să se refacă în locurile unde s-au produs leziuni (vergeturile – rupturi ale fibrelor de colagen). Vergeturile în mod deosebit, dar și celulita, nu pot fi tratate doar cu creme, sport și alimentație. Este nevoie de combinarea stilului de viață echilibrat cu remodelarea corporală pentru rezultate de durată.

Venus Legacy este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților și este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcină sau slăbire.

Tehnologia non-chirurgicală Venus Legacy este alegerea ideală pentru mămicile care vor să revină repede la silueta dinainte de naștere, dar și pentru cei care, prin sport și dietă, nu au ajuns la rezultate satisfăcătoare.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de rejuvenare facial cutanată Venus Legacy, alături de cei mai buni specialiști! Nu uita! Te așteptăm în perioada 29 martie – 12 aprilie la Beauty Code cu 40% reducere la tratamentul de remodealre și conturare corporală Venus Legacy.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns