fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Buze seducătoare! Descoperă oferta Beauty Code pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic

Buzele bine definite sunt cea mai expresivă trăsătură a chipului unei femei, însă puține se pot mândri cu buze pline și senzuale naturale. Acum, ești cu un pas mai aproape de buzele seducătoare pe care ți le dorești. În octombrie, te așteptăm cu oferta perfectă pentru tratamentul de mărire a buzelor cu acid hialuronic:

în perioada 15-31 octombrie beneficiezi de preț special: 1090 lei 890 lei.

Tot ce trebuie să știi despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic este una non-chirurgicală și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect, pentru că el nu doar mărește buzele, ci le conturează ținând cont de proporțiile și armonia feței. Fiind un compus care se regăsește în mod natural în organismul uman, injecțiile cu acid hialuronic sunt foarte bine tolerate. Rezultatul: buze pline, conturate, senzuale, cu aspect natural.

La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție: dr. Bogdan Iosip, medic specialist chirurgie plastică și estetică.  Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii.

Cum se procedează?

Înainte de tratament:

  • acordă o atenție deosebită hidratării corespunzătoare a organismului;
  • nu folosi, cu 10 zile înainte, antiinflamatoare/aspirină sau medicamente anticoagulante, ori antibiotice;
  • nu consuma cafea/alcool cu 24 h înainte.

După injectare:

  • nu folosi creme sau produse de make-up cel puțin 12 ore după injectare;
  • evită, timp de o săptămână de la aplicarea tratamentului, intervențiile stomatologice sau care pot pune presiune pe zona tratată;
  • încearcă să nu te expui la temperaturi extreme în primele zile de la tratament, să eviți băile fierbinți/saunele.

Știai că ?

Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, „ridurile fumătorului” (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, buzele subțiri, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului, pielea ridată de pe mâini, cicatrici cauzate de acnee etc. Pentru fiecare zonă tratată, tratamentul injectabil cu acid hialuronic are anumite caracteristici specifice, astfel că fiecare astfel de filler diferă, în funcție de problema care necesită remediere.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, pentru mărirea buzelor, alături de medicul Bogdan Iosip! Oferta este valabilă în perioada 15 – 31 octombrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns