fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Microneedling, pentru un chip de invidiat. Acum cu 20% reducere

În perioada 20-31 ianuarie 2020, Beauty Code aduce în prim-plan terapia microneedling (mai bine cunoscută ca microneedling), pentru care vă oferim o reducere de 20%. Puteți vedea aici prețuri estetica facială.

Tratamentul este unul intens de regenerare a pielii și are efecte deosebite în cazul petelor pigmentare, a cicatricilor post-acneice, a altor imperfecțiuni, dar și a ridurilor.

Terapia microneedling se face cu ajutorul aparatului Microneedling. Acesta este alcătuit din două părți: un dispozitiv de mână, electric, și unul de unică folosință care are 12 microace dispuse sub formă de cerc. O dată conectat la sursa de energie, acele se mișcă foarte rapid, penetrând pielea la o adâncime și cu o viteză presetate de specialist. Acele sunt extrem de precise. Cauzând, prin străpungere, niște microtraume, pielea va reacționa pentru vindecarea acestora prin producerea de colagen – așadar, rolul lor este de inducere a colagenului, în mod natural.

Totodată, prin aceste microleziuni, se pot introduce în piele substanțe nutritive, care astfel vor pătrunde mai adânc și mai uniform, pentru rezultate rapide și eficiente.

Microneedling este non-chirurgical, recuperarea este rapidă, iar pentru a obține cele mai bune rezultate sunt necesare cel puțin 4 ședințe. Durata unei ședințe: aprox. 20 minute.

Terapia microneedling – la ce ajută?

Microneedling te ajută să obții o piele a tenului vizibil mai fermă și uniformă. El întinde, ridică și întinerește. Se folosește pentru:

  • efectul de reîntinerire a pielii, prin reducerea ridurilor
  • reducerea petelor și a altor tipuri de imperfecțiuni
  • diminuarea cearcănelor
  • reducerea cicatricilor acneice și pentru tratarea acneei

Ce trebuie să știi despre Microneedling?

Așa cum menționam anterior, aparatul Microneedling este non-chirurgical. Procedura nu este una dureroasă, necesitând în foarte puțin cazuri aplicarea unui anestezic local. Efectele secundare sunt, de asemenea, aproape inexistente. Cel mai adesea, acestea reprezintă mici puncte roșii apărute la nivelul fețe și, posibil, o senzație de uscăciune a zonei tratate. Dar acestea dispar foarte repede, fără a lăsa urme. De asemenea, trebuie menționat că spre deosebire de alte aparate de acest tip existente pe piață, Microneedling este sigur pentru toate tipurile de ten.

Așadar, în perioada 20-31 ianuarie vă așteptăm la Beauty Code pentru a beneficia de acest tratament extraordinar, cu o reducere de 20%.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns