fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Maximus – prietenul meu pentru urmatoarele 8 saptamani *Testimonial

A venit timpul sa-l cunosc si eu pe maximus si pretenii sai. Maximus este un aparat beauty, de ultima generatie, despre care ne va vorbi Roxana in urmatoarele zile. Aici o sa va povestesc despre ce m-a determinat sa pasesc pragul clinicii de frumusete Beauty Code Maximus”.

Daca ati citit rubrica “despre mine” inseamna ca stiti ca sunt un fan al industriei beauty care ne ajuta pe noi, femeile, sa intretinem si sa imbunatatim ceea ce ne-a dat mama natura mai ales ca, unele aparate ne ajuta sa uitam definitiv de anumite griji. Probabil deja v-ati dat seama, care este primul motiv pentru care am mers la “Beauty Code”: epilarea definitiva, care o consider una dintre cele mai bune investitii pe care le putem facem, mai ales pentru femeile cu pielea sensibila. Stiu ca sunt suficient de multe centre de frumusete din Iasi care ofera acest serviciu si chiar am fost la cateva dar, aici am gasit ceea ce cautam si cand spun asta, nu ma refer doar la calitatea aparatelor folosite. Aici am gasit acel ceva, care face diferenta dintre bun si cel mai bun, acel “ingredient” special pe care va doresc sa-l descoperiti si voi.

Un alt argument care m-a facut sa inchei cautarile si sa leg o prietenie de lunga durata cu echipa “Beauty Code” este: consultul specialistului inainte de a incepe orice tratament corporal si da, Roxana stie cum sa-ti scoata prostiile din cap si sa-ti creeze un program axat pe ceea ce ai nevoie pentru ca in final sa vezi un rezultat. Asa s-a intamplat si cu mine. Dorind sa incerc aparatul “cooltech”, Roxana mi-a zis si mi-a explicat pe-ntelese de ce nu mi se potriveste acel aparat si mi-a oferit o alternative, adica aparatul “maximus” in cazul caruia, la fel, mi-a explicat pas cu pas ce, cum, si de ce, anume acest aparat este potrivit pentru indeplinirea dorintelor mele. Si daca mai este cineva, care crede ca tratamentele corporale cu ajutorul aparatelor sunt doar pentru cei lenesi, va spun ca va inselati amarnic. Pe parcursul a 40 de minute cat am stat cu Roxana, mi-a reamintit de zeci de ori sa beau apa si sa ma hidratez corespunzator chiar daca stia ca la acest capitol stau foarte bine caci: “repetitia este mama invataturii” si desigur, am vorbit si despre alimentatie care are o importanta si o influenta la fel de mare asupra progresului.

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns