fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Luna buzelor perfecte. Mărire și contur fără niciun risc

Buzele senzuale sunt atuul unei femei sexy și încrezătoare. Dacă te-ai tot gândit să faci ceva în privința buzelor tale, dar te-ai răzgândit de teama riscurilor, atunci te invităm să citești în continuare cât de sigură și lipsită de orice grijă este procedura de mărire și contur a buzelor realizată la Beauty Code, de un medic cu experiență. Dar, înainte de toate, trebuie să-ți spunem că

… toată luna iunie beneficiezi de preț promoțional pentru tratamentul cu acid hialuronic: 1100 lei 890 lei.

Luna buzelor senzuale – mărire și contur

Procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic este una non-chirurgicală și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect, pentru că el nu doar mărește buzele, ci le conturează ținând cont de proporțiile și armonia feței.

La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție, iar  intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii.

Buzele dorite, fără riscuri și complicații

Atât timp cât sunt efectuate de un medic specialist, injectările cu acid hialuronic îți vor aduce doar avantaje. Fiind un compus care se regăsește în mod natural în organismul uman, injecțiile cu acid hialuronic* sunt foarte bine tolerate. Rezultatul: buze pline, senzuale, cu aspect natural.

Efectul său este unul de durată – de până la 1 an, în funcție de organismul și de stilul de viață.

Avantajul cel mai mare al acestui tratament este că, pe măsură ce îl aplicați, efectele lui devin din ce în ce mai stabile în timp.

CE TREBUIE SĂ FACI ÎNAINTE DE ȘI DUPĂ APLICAREA TRATAMENTULUI CU ACID HIALURONIC?

Înainte de tratament:

  • acordă o atenție deosebită hidratării corespunzătoare a organismului;
  • nu folosi, cu 10 zile înainte, antiinflamatoare/aspirină sau medicamente anticoagulante, ori antibiotice;
  • nu consuma cafea/alcool cu 24 h înainte.

După injectare:

  • nu folosi creme sau produse de make-up cel puțin 12 ore după injectare;
  • evită, timp de o săptămână de la aplicarea tratamentului, intervențiile stomatologice sau care pot pune presiune pe zona tratată;
  • încearcă să nu te expui la temperaturi extreme în primele zile de la tratament, să eviți băile fierbinți/saunele.

*Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, „ridurile fumătorului” (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, buzele subțiri, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului, pielea ridată de pe mâini, cicatrici cauzate de acnee etc. Pentru fiecare zonă tratată, tratamentul injectabil cu acid hialuronic are anumite caracteristici specifice, astfel că fiecare astfel de filler diferă, în funcție de problema care necesită remediere.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, pentru mărirea buzelor, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă toată luna februarie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns