fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Septembrie, luna epilării definitive. Descoperă oferta unică de la Beauty Code!

Draga mea, așa cum știi (sau dacă nu știi îți spunem noi acum 😊) sezonul toamnă-iarnă este ideal pentru a începe un tratament de epilare definitivă cu laserul. Vom detalia imediat avantajele acestei proceduri și motivele pentru care acum e momentul să o începi, dar mai întâi dorim să îți spunem care este oferta lunii septembrie:

REDUCERE 50% la epilarea definitivă cu Primelase, valabilă până pe 24 septembrie 2021

Ce presupune epilarea definitivă și ce avantaje îți aduce?

Recomandăm cu încredere să apelezi la epilarea definitivă, cu laserul Primelase, în cadrul centrului nostru de înfrumusețare. Vei vedea pe pielea ta o mulțime de avantaje pe care această soluție inovativă de epilare le aduce cu sine. Noi vom enumera doar câteva dintre ele:

 • scapi definitiv de foliculită;
 • fără inestetisme și risc de a dezvolta alte infecții;
 • epilarea este non-invazivă – este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe;
 • este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă;
 • mai eficient decât IPL. Spre deosebire de tehnologia IPL, laserul îndepărtează firele de păr chiar de la nivelul foliculului, ceea ce îl face potrivit și pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare sau bronzate. Rezultatele apar, de asemenea, mai repede decât în cazul IPL;
 • cost eficient – deși la început prețul ți se poate părea mai mare decât în cazul metodelor clasice de îndepărtare a părului, efectele de lungă durată ale tratamentului te vor ajuta să economisești mai mulți bani, dar și timp, de-a lungul vremii;
 • viteza – aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.
 • timp redus de tratament – sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale sedinței.

Cum te pregătești pentru ședințele de epilare definitivă?

Frumusețea acestui tratament este că vei scăpa de chinul epilării clasice (epilator/ceară) care sunt dureroase, chinuitoare, iar rezultatele se mențin destul de puțin timp.

Iată ce trebuie să faci, mai exact, pentru a te bucura de o piele fină luni întregi, fără chinuri inutile.

Așadar, nu trebuie să utilizezi, cu cel puțin o lună înainte, metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de ras/aparatul de ras electric.

Durere minimă, piele fină pentru cel puțin 1 an de zile.

Pentru siguranță maximă, se recomandă pacienților să evite expunerea la soare 3 zile înainte/după tratament, în timp ce alte metode de fotoepilare impun o perioadă de minimum 2 săptămâni.

După prima ședință, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușă exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

Pentru rezultate foarte bune și de durată, epilarea definitivă cu laser dioda se efectuează la un interval de 4 săptămâni și sunt recomandate un minimum de 6 ședințe.

Scapi de foliculită. Rezultate rapide și eficiente.

De ce sezonul rece este cel mai potrivit pentru a începe un tratament de epilare definitivă?

Deși se poate realiza oricând pe parcursul anului, sezonul rece (toamna-iarna) este momentul ideal pentru a face pasul către epilarea definitivă, pentru că:

 • porii sunt închiși, ceea ce favorizează o mai bună acțiune a laserului;
 • pielea nu este atât de expusă la soare și este mai protejată după ședințe;
 • și, cel mai important, e mai confortabil și ai suficient timp să îți închei un tratament complet de epilare până vara următoare.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu epilarea definitivă Primelase, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ea! Nu uita! Oferta valabilă în luna septembrie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns