fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Încearcă experiența Venus Viva, la Beauty Code

Începând cu luna octombrie, te așteptăm cu noi surprize uimitoare pentru starea te de bine. Sâmbătă, 3 octombrie, vino la Beauty Code să testezi Venus VIVA, tehnologia avansată de refacere totală a pielii, dezvoltată de cei mai cunoscuți esteticieni din lume. Descoperă noul standard în tratamentele de rejuvenare cutanată și află ce poate face acest tratament pentru pielea ta.

Doar în ziua evenimentului te poți bucura de 1 ședință demo gratuită și 30% reducere la 28pachetele Venus VIVA.

Venus Viva – tratamentul non-chirurgical de rejuvenare facială cutanată

Cu ajutorul sistemului inovator de microneedling, tratamentul Venus Viva rezolvă unele dintre cele mai mari probleme ale pielii:

  • reduce cicatricile post acneice;
  • ameliorează petele roșii sau maronii;
  • calmează cuperoza;
  • tratează hiperpigmentarea, inclusiv de la soare și pistruii;
  • reduce vizibil vergeturile;
  • excelent tratament antiaging;
  • revitalizează pielea, o face mai elastică și fermă.

Avantajul Venus VIVA este cea mai puternică radiofrecvență fracționată de pe piață combinată cu tehnologia SmartScan unică, cu care poți obține rezultate mai repede, fără timp de recuperare.

Peste 93% dintre pacienții care au încercat experiența Venus VIVA au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de îmbunătățirile la nivelul texturii pielii, dar mai ales în ceea ce privește reducerea dimensiunilor imperfecțiunilor pielii.

Cum funcționează?

Tratamentul Venus VIVA folosește un aplicator cu pini foarte fini ce furnizează până la 700 de impulsuri intradermale prin care se descarcă energie în profunzimea pielii și, astfel, se activează procesul natural de vindecare a pielii. Reconstrucția dermei este stimulată din interior prin creșterea producției fibrelor de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru repararea oricăror imperfecțiuni de pe suprafața tenului. Venus VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului să fie minim – micro-leziunile care se creează în timpul tratamentului necesită un timp mult mai mic de recuperare, iar procedura este sigură și nu are efecte secundare.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de rejuvenare facial cutanată Venus Viva, alături de cei mai buni specialiști! Nu uita! Te așteptăm pe 3 octombrie la Beauty Code pentru ședința demo și, îți oferim în plus, 30% reducere la achiziționarea unui pachet Venus Viva.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns