fbpx
Telefon E-mail Personalizat

40% reducere la epilarea definitivă, pentru ca tu să te bucuri de un tratament foarte sigur și eficient împotriva părului nedorit

Știm cât de nesuferite sunt firele crescute sub piele, foliculita, senzația de mâncărime de după radere, mirosul îngrozitor al cremei depilatoare și durerea cauzată de epilator sau ceara fierbinte. Le-am experimentat și noi pe toate, de-a lungul timpului, în căutarea unei soluții magice pentru a scăpa de părul nedorit.

Dar iată că minunile se întâmplă și astăzi ne vine în ajutor tehnologia de epilare definitivă Primelase, disponibilă în centrul nostru Beauty Code. Ca întodeauna, atunci când lăudăm un serviciu de top, avem pregătită pentru voi și o surpriză.

În perioada 08-22 iunie beneficiezi de 40% reducere la Epilarea Laser Definitivă.

Beneficiile epilării definitive cu laserul Primelase

Epilarea definitivă se realizează cu ajutorul aparatului Primelase (produsă de Cocoon), unul dintre mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Avantajele laserului Primelase:

  • Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați.
  • Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
  • Elimină foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.
  • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrarii unui impuls pe secundă.

Ce spun clientele Beauty Code care au încercat Primelase?

Nu am îndrăzni să recomandăm ceva, dacă nu ar fi cu adevărat de folos, foarte sigur de folosit și eficient în tratarea problemei care ne interesează. De aceea, vrem să vă lăsăm la dispoziție câteva testimoniale ale persoanelor care au încercat epilarea laser definitivă cu Primelase:

„Am experimentat epilarea definitivă cu laser și pot spune că rezultatele după cea de-a treia ședință sunt UIMITOARE (recunosc, inițial, eram ușor sceptică, dar s-a dovedit că nu aveam nici un motiv să fiu).”– Mihaela

„Am început să văd rezultate chiar după prima ședință de epilare cu laser și am revenit pentru tratamentele pentru ten. Îmi pare rău pentru că am așteptat atât de mult timp, laserul m-ar fi scutit de ani buni de stres.” – Elena Ana

„Efectul este uluitor: senzația de piele fină, timpul câștigat și stres mai puțin. Consider că e cea mai bună investiție pe care am făcut-o anul acesta pentru mine și sunt foarte mulțumită!” – Andreea

 EPILARE DEFINITIVĂ CU LASERUL – O OPȚIUNE POTRIVITĂ ATÂT PENTRU FEMEI, CÂT ȘI PENTRU BĂRBAȚI

Tot mai multe persoane, femei și bărbați deopotrivă, aleg epilarea definitivă a zonelor sensibile, cu laser, întrucât aceasta oferă cele mai bune rezultate, este o metodă sigură și îți oferă satisfacția la care te aștepți.

Epilarea full body, mai ales a zonelor sensibile, inghinală și axială, este un subiect care ridică multe semne de întrebare printre cei care își doresc o soluție permanentă și eficientă de îndepărtare a părului, însă se tem de durere și de posibilele efecte adverse.

Din capul locului vrem să accentuăm faptul că îndepărtarea părului cu laser este o procedură foarte sigură, care nu afectează pielea sau organele. Laserul acționează strict asupra rădăcinii firului de păr și atât.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu epilarea definitivă cu laser, cu una dintre cele mai bune tehnologii existente pe piață, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ea! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 08-22 iunie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns