fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Încearcă și tu tratamentul revoluționar pentru sănătatea intimă EMSELLA

Incontinența urinară este o realitate pentru multe dintre noi. În întreaga lume, între 44% și 81% dintre femei, în special cele care au trecut printr-o naștere, suferă de incontinență urinară de stres sau imperioasă.

Nu e problemă de care să ne rușinăm, însă nici nu trebuie să ne complacem, mai ales că există soluții eficiente și deloc invazive: tratamentul EMSELLA. Și pentru că sănătatea este mai presus de toate, te așteptăm la Beauty Code ca să beneficiezi de:

30% reducere la tratamentul revoluționar pentru sănătatea intimă EMSELLA. Ofertă valabilă în perioada 18 – 31 decembrie.

EMSELLA, tratament non-invaziv. Descoperă-i toate beneficiile

Acum, cu venirea frigului, nevoia de a urina devine din ce în ce mai supărătoare, chiar și atunci când nu suferi de o problemă. Însă, când e vorba de incontinența urinară, lucrurile se agravează.

Aparatul Emsella are ca indicație principală tratamentul incontinenței urinare prin tonifierea mușchilor pubococcigieni și restabilirea susținerii pentru organele pelvine. Nu vei mai avea parte de pierderi involuntare de urină, declanșate de strănut, tuse sau alte activități fizice banale, iar nevoia puternică și bruscă de a urina va dispărea.

Tratament non-invaziv : pe toată durata ședinței vei sta pe un fotoliu care generează impuslurile electro-magnetice, fără să te dezbraci. Nu vei simți nicio stare de disconfort.

În plus, Emsella este ideal și pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. Da, ai auzit bine

Tratează întreaga zonă pelviană, cu nenumărate beneficii pentru viața sexuală și este un tratament eficient pentru rejuvenare vaginală și laxitate, care apare odată cu înaintea în vârstă și modificările hormonale, la menopauză, din cauza obezității sau a nașterii pe cale naturală.

Tratamentul este indicat și bărbaților. Foarte mulți dintre bărbații cu vârste peste 50 ani au probleme erectile cauzate de lipsa tonifierii musculaturii pelvine.

Avantaje :

Rezultate de la prima ședință O ședință de 30 de minute echivalează cu 10 000 de exerciții Kegel.

  • întărește mușchii și ligamentele care controlează fluxul urinar
  • îmbunătățește lubrifierea naturală și senzațiile din timpul actului sexual
  • facilitează orgasmele mai intense și mai dese, atât pentru tine, cât și pentru partener
  • scade riscul de apariție a hemoroizilor
  • pregătește mușchii pentru travaliu
  • grăbește vindecarea după o ruptură musculară apărută în timpul nașterii
  • reduce efectele îmbătrânirii în zona intima

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns