fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Octombrie, luna fără cearcăne. Vezi oferta cu care te așteptăm doar la Beauty Code

Ca în fiecare lună, și în octombrie sărbătorim frumusețea în cea mai pură stare a ei. Vrem în jurul nostru persoane încrezătoare, puternice și care să se simtă bine în pielea lor. Așadar, ofertele noastre sunt gândite, înainte de toate, pentru a rezolva cele mai supărătoare probleme. Luna aceasta, o dedicăm tratării cearcănelor, care ne umbresc ochii minunați, și te așteptăm la Beauty Code cu:

15% reducere la tratamentele cu acid hialuronic – ofertă valabilă toată luna octombrie

Acidul hialuronic tratează cearcănele și ridurile, redându-ți strălucirea ochilor

Cearcănele sunt printre cele mai nesuferite probleme ale tenului. Există pe piață numeroase produse de make-up gândite pentru a le camufla, însă nu toate sunt eficiente. În plus, cu siguranță este mai bine să tratezi o problemă, decât să o ascunzi. Meriți să te bucuri de un look strălucitor, chiar și atunci când nu folosești niciun strop de concealer sau fond de ten. Alege o soluție pe termen lung – tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic.

De ce apar cearcănele?

Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, microcirculație deficitară, factori genetici, dar și din cauza trecerii timpului care afectează pielea – aceasta pierde din fermitate chiar de la 30 de ani, musculatura se atrofiază, iar țesutul adipos se diminuează. Astfel, se pierde volumul în diverse zone faciale, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, pigmentată, iar fața capătă un aspect trist și obosit.

Cum funcționează acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un carbohidrat produs în mod natural de țesutul uman, necesar pentru menținerea elasticității pielii și pe care corpul nostru îl sintetizează în cantități tot mai mici pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Cearcănele cu adâncituri și volum pierdut pot fi foarte ușor tratate prin injectarea cu acid hialuronic special conceput pentru zona sensibilă și fragilă a ochilor, unde semnele de îmbătrânire și oboseală sunt cele mai vizibile.

Prin umplerea cearcănelor cu acid hyaluronic, zona ochilor devine imediat mai luminoasă, ridurile sunt vizibil estompate, iar cearcănele pierd din volum.

Procedura este non-chirurgicală și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect pentru a obține efectul dorit.

La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție, despre care v-am povestit mai multe aici.

Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii, iar rezultatele pot dura și până la 1 an, în funcție de organismul și de stilul de viață.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, împotriva cearcănelor, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă toată luna octombrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns