fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Scapă de acnee și de semnele post acneice cu Microneedling – tratamentul de regenerare facială cu efecte spectaculoase.

Microneedling sau terapia microneedling, așa cum mai este cunoscută, este un tratament intens de regenerare a pielii, cu efecte nemaipomenite mai ales în cazul petelor pigmentare, al acneei și al semnelor post-acneice. Te așteptăm și pe tine, la Beauty Code, să încerci terapia microneedling, acum la un preț special:

În perioada 26.10-09-11 beneficiezi de 25% reducere la tratamentul Microneedling.

Ce beneficii majore îți oferă terapia microneedling?

Terapia microneedling se face cu ajutorul aparatului Microneedling. Acesta este alcătuit din două părți: un dispozitiv de mână, electric, și unul de unică folosință care are 12 microace dispuse sub formă de cerc. O dată conectat la sursa de energie, acele se mișcă foarte rapid, penetrând pielea la o adâncime și cu o viteză presetate de specialist. Acele sunt extrem de precise.

Microneedling este non-chirurgical, recuperarea este rapidă, iar pentru a obține cele mai bune rezultate sunt necesare cel puțin 4 ședințe. Durata unei ședințe: aprox. 20 minute.

Microneedling te ajută să obții o piele a tenului vizibil mai fermă și uniformă. El întinde, ridică și întinerește. Se folosește pentru:

  • efectul de reîntinerire a pielii, prin reducerea ridurilor
  • reducerea petelor și a altor tipuri de imperfecțiuni
  • diminuarea cearcănelor
  • reducerea cicatricilor acneice și pentru tratarea acneei

Efectele secundare sunt, de asemenea, aproape inexistente. Cel mai adesea, acestea reprezintă mici puncte roșii apărute la nivelul fețe și, posibil, o senzație de uscăciune a zonei tratate. Dar acestea dispar foarte repede, fără a lăsa urme.

 Spre deosebire de alte aparate de acest tip existente pe piață, Microneedling este sigur pentru toate tipurile de ten.

Încearcă tratamentul Microneedling la Beauty Code

Așadar, în perioada 26.10-09.11 te așteptăm la Beauty Code pentru a beneficia de acest tratament extraordinar, cu o reducere de 25%.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns