fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Regenerare naturală prin „terapia vampir”. Profită de oferta lunii aprilie!

Tinerețea este, înainte de toate, o stare de spirit. Cu siguranță nu trebuie să ne lăsăm intimidați de vârsta din buletine, atunci când dorim să facem orice ne aduce fericire și împlinire sufletească. Însă asta nu înseamnă că nu putem apela la noile tehnologii și inovații din domeniul medical, pentru a ne menține și fizic tineri.

Și chiar dacă timpul nu poate fi oprit în loc, există soluții și pentru a remedia efectele vizibile ale trecerii timpului, fără intervenții chirurgicale, ci apelând la mecanismele naturale ale organismului de a se regenera – Tratamentul PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite proprii), cunoscut și sub denumirea de „Terapia Vampir”.

Doar în luna aprilie beneficiezi de preț special pentru tratamentul de regenerare naturală. OFERTA: 1050 lei 840 lei.

Terapia Vampir – tratament PRP – ce presupune și ce beneficii îți aduce

Acest tratament este 100% natural și se bazează pe puterea organismului de a se regenera. Este recomandat în special persoanelor cu o piele matură, îmbătrânită cronologic, expusă excesiv la soare, cu cicatrici post-acneice sau alopecie.

Cel mai mare avantaj al PRP este faptul că el acționează în timp, fiind o soluție pe termen lung. Plasma îmbogățită cu trombocite proprii stimulează organismul să formeze celule noi, ori de câte ori este injectată. Pentru că plasma provine din sângele pacientului, riscul aparițiilor unor reacții alergice sau a altor probleme este ca și inexistent.

Cum se procedează?

Se extrage o cantitate mică de sânge (aprox. 20 ml) care este centrifugată pentru a obține plasma bogată în trombocite. Aceasta plasmă, numită PRP (Platelet Rich Plasma), este apoi injectată la nivelul gâtului, decolteului sau scalpului. Se folosește o cremă locală, cu rol anestezic, pentru a nu simți disconfort în timpul procedurii.

Procedura durează până la 20 de minute și nu există restricții post-tratament.

După terapie, te întorci la treburile tale de zi cu zi, fără niciun stres. Rezultatele tratamentului sunt vizibile în 2 până la 6 luni de la aplicarea lui.

Beneficii ale terapiei PRP (terapia vampir)

 • ten mai elastic, ferm și neted;
 • efect de lifting;
 • vindecă cicatricile post-acnee;
 • atenuează ridurile de expresie;
 • diminuează efectele pigmentării;
 • ajută la regenerarea părului etc.

Contraindicații:

Procedura este una absolut sigură, însă chiar și în acest caz, există anumite contraindicații, cum ar fi:

 • trombocitopenia;
 • instabilitate hemodinamică;
 • infecții;
 • fibriogen scăzut;
 • tratamente cu anticoagulante;
 • boli cronice de ficat.

Acest tratament se poate realiza doar de către medic, iar la Beauty Code Terapia Vampir este realizată în cadrul serviciilor de cosmetică medicală, unde colaborăm cu cei mai buni medici din domeniul dermatologiei și esteticii medicale.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns