fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Cadoul perfect pentru tenul tău, de sărbători – 25% REDUCERE la toate tratamentele dermato-cosmetice

Strălucește de sărbători! Asta ne dorim noi pentru tine. Și, în acest sens, ți-am pregătit o ofertă nemaipomenită:

în perioada 02-20 decembrie ai 25% REDUCERE la toate tratamentele dermato-cosmetice, oferite de dr. Bogdan Iosip și dr. Mădălina Bejan.

Cadoul perfect pentru tenul tău, de sărbători

Ai la dispoziție multiple opțiuni de tratament, pentru toate dorințele și nevoile, iar medicii noștri te ajută să identifici terapia potrivită pentru tine. Unde mai pui că ești pe mâna celor mai buni specialiști, doi medici de excepție, pregătiți să îți ofere sfaturile de care ai nevoie și să îți redea strălucirea chipului.

Dr. Bogdan Iosip este medic specialist chirurgie plastică și estetică. Îți vine în ajutor cu soluții medicale de ultimă generație, îți oferă consiliere și îți recomandă procedurile necesare corectării imperfecțiunilor, astfel încât să îți poți pune în valoare toate atuurile.

Dr. Mădălina Bejan, medic specialist dermato-venerologie, a dobândit foarte multă experiență medicală în cadrul Secției Dermatovenerologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași și a urmat numeroase cursuri și seminarii de specializare în: tratamente antiacnee, hiperpigmentări cutanate, mezoterapie, microdermabraziune, tehnici de întinerire și regenerare a pielii.

Scopul dermatologiei estetice este să ofere soluții optime pentru orice problemă din sfera sănătății și frumuseții pielii, iar astfel să contribuie la creșterea încrederii în propria persoană.

În continuare, dorim să îți prezentăm, pe scurt, câteva dintre cele mai apreciate tratamente dermato-estetice.

Mărire buze cu acid hialuronic. Procedura se realizează cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic și se poate aplica atât persoanelor cu buzele subțiri anatomic, cât și celor ale căror buze și-au pierdut din volum odată cu trecerea anilor.

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică. Terapia cu toxină botulinică presupune diminuarea accentelor ridurilor dintre sprâncene, din jurul ochilor sau de pe frunte prin injectarea unor subtanțe cu rol de întinerire a feței. Foarte mute paciente/ți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai relaxată și mai proaspătă.

Dermapen sau terapia microneedling, așa cum mai este cunoscută, este un tratament intens de regenerare a pielii, cu efecte nemaipomenite mai ales în cazul petelor pigmentare, al acneei și al semnelor post-acneice.

Peeling:

  • PRX T33 este o terapie de biorevitalizare cutanată, care folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), în combinație cu acidul kojic și peroxidul de hidrogen. Formula pătrunde în straturile adânci ale dermei și stimulează producerea de colagen nou, regenerează și revitalizează pielea.
  • Creat special pentru pielea lipsită de strălucire și elasticitate, afectată de acnee, iregularități sau hiperpigmentare, peelingul Filorga este un tratament complex de exfoliere – elimină delicat celulele moarte de la suprafața pielii și stimulează profund reînnoirea acestora din interior, cu ajutorul unui cocktail de substanțe nutritive. După un peeling Filorga, pielea se regenerează și arată perfect uniform, este mai fină și mai netedă, iar micile imperfecțiuni dispar.

Te așteptăm la Beauty Code, în perioada 02-20 decembrie, ca să te bucuri de oferta pe care ți-am pregătit-o.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns