fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Sculptează-ți silueta și scapă de celulită, cu Venus Legacy

În luna octombrie, v-am pregătit o serie de oferte-surpriză la unele dintre cele mai apreciate tratamente Beauty Code. Pentru că ne place să vă răfățăm! Așadar, toamna asta e anotimpul ideal ca să îți remodelezi silueta: scapi de celulită și de vergeturi, devii mai încrezătoare și mai zâmbitoare:

În perioada 5-19 octombrie te așteptăm pe la noi cu 40% reducere la tratamentul Venus Legacy.

Venus Legacy, mai mult decât un tratament corporal

Venus Legacy, unul dintre cele mai apreciate tratamente corporale (nu doar la noi, ci în întreaga lume 😊), vă ajută să obțineți silueta dorită, dar, mai mult decât atât, vă ajută să vă recăpătați încrederea în voi, să vă simțiți mai bine în îmbrăcămintea preferată.

Sunt anumite probleme ale corpului, cum ar fi laxitatea pielii și vergeturile, care nu pot fi remediate prin sport și alimentație. Deși acestea sunt extrem de importante pentru starea voastră generală de bine, anumite probleme se pot remedia doar cu un tratament potrivit. Și în acest caz, este vorba de Venus Legacy.

De ce funcționează acest tratament corporal?

Odată cu înaintarea în vârstă, începând cu vârsta de 30 de ani, cantitatea de colagen pe care o produce corpul nostru scade. Colagenul, pentru cei care nu știu, este o substanță proteică secretată de organism, care are rol în regenerarea celulară și a țesuturilor conjunctive. Pielea conține colagen în proporție de aproximativ 70%. Împreună cu elastina, colagenul asigură buna funcționare a organismul, și îndeosebi sănătatea pielii.

Având în vedere aceste lucruri, tratamentul Venus Legacy a fost creat pentru a stimula producția de colagen și elastină de către organism, ajutând pielea să se refacă în locurile unde s-au produs leziuni (vergeturile – rupturi ale fibrelor de colagen). Vergeturile în mod deosebit, dar și celulita, nu pot fi tratate doar cu creme, sport și alimentație. Este nevoie de combinarea stilului de viață echilibrat cu remodelarea corporală pentru rezultate de durată. Rezultatul va fi o piele strălucitoare și elastică.

Venus Legacy este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților și este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcină sau slăbire.

Rezultate ale tratamentului Venus Legacy:

Studiile clinice au demonstrat faptul că procedura de remodelare corporală și rejuvenare facială, Venus Legacy, tonifiază pielea de pe față și corp. Redă elasticitatea cu până la 80% și poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90%, după un tratament de 6 – 10 ședințe, în funcție de gradul de celulită și aspectul pielii.

Venus Legacy este ideal pentru:

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de rejuvenare facial cutanată Venus Legacy, alături de cei mai buni specialiști! Nu uita! Te așteptăm pe 05-19 octombrie la Beauty Code cu 40% reducere la achiziționarea pachetului Venus Legacy.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns