fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Talie de viespe și zero celulită, în doar 8 ședințe cu Venus Legacy

Venus Legacy este unul dintre cele mai iubite și apreciate tratamente de remodelare corporală, cu efecte rapide asupra celulitei și a țesutului adipos, de durată și fără durere. Este una dintre procedurile pe care la Beauty Code le recomandăm cu căldură, datorită numeroaselor avantaje pe care clientele noastre le au în urma ședințelor cu Venus Legacy. Drept urmare, dacă încă nu l-ați încercat sau dacă sunteți deja fane Venus Legacy, vă așteptăm în perioada 10 – 23 august cu o superofertă:

40% reducere la tratamentul Venus Legacy. Obține o piele fermă, fără celulită, în doar 8 ședințe.

Beneficiile Venus Legacy: no pain, but so much gain

Grad 0 de disconfort, fără intervenție chirurgicală, fără diete drastice și periculoase pentru sănătate, rezultate WOW? Se poate, cu ajutorul tratamentelor Venus Legacy, special concepute pentru a-ți reda suplețea corpului și vitalitatea chipului. Venus Legacy se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcină sau slăbire. Pacienții care au încercat terapia Venus Legacy au comparat-o cu un masaj SPA cu pietre fierbinți. În plus, poți programa un tratament Venus Legacy chiar și în pauza de prânz, deoarece o ședință durează între 15 și 90 de minute, în funcție de zona tratată. Imediat după, îți poti relua activitățile zilnice.

Am putea să vă vorbim în pagini întregi despre cât de eficient, dar totuși delicat, este Venus Legacy. Fără diete drastice, fără durerea și timpii de recuperare pe care intervențiile chirurgicale le presupun, acest tratament inovativ tratează cele mai enervante probleme ale siluetei, dintre care enumerăm:

  •  reduce celulita și previne reapariția ei;
  • redă fermitatea pielii: îmbunătățește textura, calitatea și tonul pielii;
  •  remodelează silueta: subțiază talia, brațele etc.
  • te scapă de bărbia dublă;
  • micșorează țesutul adipos;
  • stimulează producția de colagen nou etc.

Dar, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tratament revoluționar este faptul că îți redă încrederea, te ajută să ai o stare psihică mai bună și, astfel, ești, din nou, pregătită să cucerești lumea.

BEAUTY CODE: Locul tău de răsfăț

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Așadar, nu uita, în perioada 10 – 23 august te așteptăm pe la noi să beneficiezi de 40% reducere la tratamentul Venus Legacy.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns