fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Oferă-i tenului tău îngrijirea completă Intraceuticals, acum cu 25% reducere la orice tratament din gamă

În sezonul rece, tenul are nevoie de o îngrijire mai atentă, în care să primeze hidratarea intensă și folosirea unor produse capabile să creeze o barieră protectivă la nivelul feței, împotriva frigului și a vântului. De aceea, în perioada 10-15 februarie, te așteptăm la Beauty Code cu reduceri substanțiale la tratamentele Intraceuticals – cele mai bune tratamente pentru îngrijirea pielii sensibile a feței:

25% reducere la orice tratament din gama Intraceuticals: Rejuvenate, Opulence, Atoxelene, Clarity, Retouch

TRATAMENTE INTRACEUTICALS. ALEGE ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE TALE

ATOXELENE. Cu o singură infuzie 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝗲𝘂𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝘀 𝗔𝘁𝗼𝘅𝗲𝗹𝗲𝗻𝗲 liniile de expresie se vor reduce în mod vizibil, conturul ochilor va fi mai definit, iar buzele mai rotunjite.

OPULENCE. Gama Opulence este preferata celebrităților și a clinicilor medicale de top din lume deoarece rezultatele nu sunt doar imediate, ci continuă să se îmbunătățească în zilele următoare. Ce beneficii are Intraceuticals Opulence?

  • redă strălucirea naturală a tenului
  • netezește pielea, reduce ridurile și liniile fine
  • uniformizează și previne îmbătrânirea prematură

CLARITY. Intraceuticals Clarity conține un complex de acid hialuronic și substanțe cu rol antiinflamator și antibacterian care țintesc tenul cu probleme acneice, sigur și rapid.

Calmează iritațiile și erupțiile, fără a usca pielea, diminuează porii și reîmprospătează tenul.

REJUVENATE.  Așa cum îți spuneam, în sezonul rece, tenul tău are nevoie de o hidratare profundă, cum numai serumul Rejuvenate de la Intraceuticals poate să-ți ofere. În plus, atenuează semnele oboselii, iar pielea devine mai elastică și mai fermă.

Efectele tratamentelor Intraceuticals se mențin pe termen lung, dacă îngrijirea continuă acasă cu produsele din kitul de îngrijire Intraceuticals. de aceea, în cadrul aceleași promoții îți oferim:

10% reducere pentru produsele de îngrijire pentru acasă

CE CONȚINE KITUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU ACASĂ?

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
  • Daily serum – Pasul 1, esential în Depunerea Hialuronica, maximizează hidratarea și volumul pielii și livrează ingredienți eficienti anti-ageing în epidermă.
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
  • Crema hidratantă Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia

Și dacă plecați în curând în concediu, nu vă faceți griji. Produsele Intraceuticals pentru acasă sunt disponibile și în varianta travel size.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE PENTRU UN TRATAMENT FACIAL?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Iar luna aceasta ai 25% reducere la tratamentul facial Intraceuticals și 10% reducere la achiziționarea produselor de îngrijire Intraceuticals pentru acasă.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul facial Intraceuticals și produsele de îngrijire pentru acasă. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns