fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Toamna se numără ofertele de beauty: descoperă un tratament de întinerire cu efect WOW, la preț promoțional

Gata, s-a mai dus o vară! Dar nu e loc de întristări, pentru că, odată cu începerea toamnei, la Beauty Code se numără ofertele la tratamentele corporale & înfrumusețare, cu care să te răsfeți și care să îți asigure rezultatele dorite.

Prima ofertă din septembrie este la un tratament facial cu efecte wow, care te va ajuta să scapi de semnele mai puțin plăcute pe care soarele verii le-a lăsat asupra tenului tău.

Așadar, în perioada 01 – 10 septembrie, îți oferim 15% reducere la mezoterapie, denumită și cocktailul frumuseții.

Mezoterapia, un tratament WOW, pentru un ten impecabil. Află mai multe despre ea

Mezoterapia este o procedură dermatocosmetică de revitalizare și rejuvenare a pielii degradate și de combatere a efectelor îmbătrânirii. De asemenea, este foarte utilă pentru reducerea cearcănelor sau topirea depozitelor de grăsime.

Reprezintă o alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale.

Tratamentul presupune introducerea în derm, cu ajutorul microinjecțiilor, a unor cocktailuri de substanțe active (acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, minerale) care hrănesc pielea.

Denumită și cocktailul frumuseții, mezoterapia reface tonusul pielii, stimulează microcirculația și îmbunătățește producția de colagen și elastină, necesare pentru a menține elasticitatea și tinerețea epidermei.

Mezoterapia injectabilă acționează în profunzime, nu doar la suprafață. Tratează felul în care arată pielea și o ajută să se refacă, prin completarea nivelurilor de nutrienți esențiali, pe care organismul nu îi mai poate produce în aceleași cantități (pe măsură ce îmbătrânim).

Tratamentul se aplică pe față, gât și decolteu, dar este util și în tratamentul vergeturilor sau al petelor pigmentare, pentru stoparea căderii părului sau ameliorarea cicatricilor postacneice.

Cine poate aplica acest tratament?

Procedura este sigură, fără durere și reprezintă, în aceeași măsură, și un tratament de refacere, dar și metodă de prevenție, pentru a ne menține în timp aspectul tânăr.

Chiar dacă procedura este non-chirurgicală, se recomandă ca ea să fie realizată de un medic cu experiență, care să aplice un protocol corect de tratament.

După cum bine știți, la Beauty Code colaborăm cu medici specialiști, dermatologi și esteticieni, pentru ca tu să ai siguranța unui tratament eficient, fără riscuri.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu mezoterapia, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ea! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 01 – 10 septembrie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns