fbpx
Telefon E-mail Personalizat

O zi de răsfăț pentru tenul tău alintat de soare

Ne plac vara și soarele, zilele de vacanță pe malul mării, lăsându-ne alintați de razele soarelui. Dar știm și că, pe lângă nenumăratele sale beneficii, soarele accelerează procesele de îmbătrânire ale pielii. Cu toate acestea, vă încurajăm să vă bucurați cât mai mult de zilele călduroase, atât timp cât acordați pielii îngrijirea de care are nevoie pe timpul verii. Noi vă recomandăm un tratament foarte eficient pe timpul verii, pentru un ten bronzat, dar plin de vitalitate și ferm: Hydrafacial. 

Te așteptăm în perioada 17-30 august să-i oferi tenului tău o zi de răsfăț, la preț promoțional: 270 lei, preț redus de la 340 lei.

De ce Hydrafacial?

Așa cum spuneam, Hydrafacial este un tratament recomandat îndeosebi pe timpul verii, când tenul este mult mai afectat din cauza expunerii prelungite la soare și are nevoie de hidratare în profunzime.

Aparatul Hydrafacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sanatos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. Este ideal și pentru femei, dar și pentru bărbați și este foarte bine tolerat.

5 pași pentru un ten radiant

Pasul 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii.
Pasul 2. Peeling: acizii speciali curăță porii fără a irita sau leza tegumentul.
Pasul 3. Extracția: aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii.
Pasul 4. Hidratarea: o combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
Pasul 5. Protecție: utilizarea produselor Hydrafacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

Trebuie să îl încercați!

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de întreținere Hydrafacial, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de el Nu uita! Oferta valabilă în perioada 17 mai – 30 iunie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns