fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Vino, la Beauty Code, cu o prietenă să beneficiați de noul tratament EMSCULPT, la un preț special doar pentru voi

Încheiem luna noiembrie cu vești nemaipomenite: vă așteptăm la Beauty Code să vă bucurați de efectele celui mai nou tratament din portofoliu: EMSCULPT, ideal pentru a obține un abdomen ferm, de invidiat. Desigur, o veste bună nu vine niciodată singură, când e vorba despre noi. Așadar:

Vino cu o prietenă și beneficiați fiecare de reducere de 40%* pentru tratamentul EMSCULPT (doar zona abdomenului). Promoția este valabilă în perioada 23 noiembrie-6 decembrie.

Orice activitate e mai antrenantă și plină de satisfacții, dacă o faci alături de un partener. Iar alături de prieteni ai numai beneficii la Beauty Code. Așadar, sun-o pe cea mai bună prietenă și anunț-o în legătură cu surpriza pe care v-am pregătit-o.

*reducerea se oferă doar la achiziționarea a două abonamente

EMSCULPT – un abdomen plat, în timp record

EMSCULPT este cea mai nouă tehnologie de stimulare neuromusculară aprobată FDA, care revoluționează tratamentele corporale destinate slăbirii și tonifierii musculaturii.

TONIFIAZĂ MUȘCHII CA DUPĂ MII DE ABDOMENE

EMSCULPT este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Contracțiile rapide, de mare intensitate, emise de EMSCULPT îmbunătățesc tonusul abdominal și întăresc mușchii abdomenului, dezvoltă un abdomen mai ferm și descompun celulele grase.

În două săptămâni de tratament se obține echivalentul unui an de exerciții abdominale și reducerea vizibilă a țesutului adipos.

Cum acționează EMSCULPT asupra abdomenului

  • antrenează mușchii abdominali și îi modelează;
  • activează regenerarea colagenului din țesuturile musculare inferior și pelvian;
  • întărește mușchii pelvici inferiori slăbiți;
  • îmbunătățește performanța sportivă;
  • activează și contractă corect musculatura pentru îmbunătățirea rezistenței și stabilității;
  • tratează diastaza abdominală și pierdearea tonusului muscular după sarcină sau creșterea excesivă în greutate.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE Sunteți și vă simțiți CEle MAI FRUMOASe

Vă așteptăm la Beauty Code ca să încercați și voi tratamentul EMSCULPT pentru un abdomen plat, în timp record. Oferta este valabilă în perioada 23 noiembrie-06 decembrie, la achiziționarea a două abonamente (fiecare abonament achiziționat primește 40% reducere).

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns