fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Scapă de grăsime fără bisturiu cu ajutorul tratamentului de Lipoliză Injectabilă

Încă nu ai încercat tratamentul de lipoliză injectabilă? Dacă nu, acum e momentul. Este o alternativă minim invazivă la lipoaspirație, cu recuperare rapidă, care reușește să dizolve chiar și cele mai mici depozite de grăsime inestetică, rezistentă la alte metode de reducere a țesutului adipos , dar are și multe alte beneficii (crește elasticitatea pielii, reduce celulita, stimulează regenerarea celulară, îmbunătățește tonusul pielii).

La Beauty Code ți-am pregătit o super-ofertă în colaborare cu Dr. Bogdan Iosip, medic specialist chirurgie plastică și estetică:

În perioada 24 – 31 mai ai reducere 15% la tratamentul de lipoliza injectabilă

Tratamentul are ca indicație atât zona facială (bărbie dublă, obraji), cât și zona abdomenului, genunchi, brațe

Ce presupune Tratamentul de lipoliza Injectabilă?

Tratamentul de lipoliză injectabilă este un tratament minim invaziv de eliminare a depozitelor de grăsime inestetică rezistentă la diete, sport sau alte metode de reducere a țesutului adipos. Indicat pentru bărbia dublă, grăsimea de pe abdomen, din zona genunchilor, a șoldurilor, brațe sau zona lombară. Procedura constă în injectarea în țesutul gras subcutanat a unor amestecuri de fosfatidilcolină și acid deoxicolic, substanțe asemănătoare enzimelor din organismul uman care au ca efect topirea adipocitelor. Lipoliza se efectuează cu ace extrem de fine și anestezic local pentru reducerea oricărui disconfort, durează între 5 și 30 minute și nu necesită timp de recuperare. Este recomandată după liposucție pentru a elimina grăsimea rămasă după operație sau ca alternativă non-chirurgicală la lipoaspirație.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU THE BEAUTY DOCTOR

Dr. Bogdan Iosip este medic specialist în chirurgie plastică și estetică, cu o valoroasă experiență medicală, dobândită în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Reconstructivă a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Specialistul nostru îți vine în ajutor cu soluții medicale de ultimă generație,îți oferă consiliere și îți recomandă procedurile necesare corectării imperfecțiunilor, astfel încât să îți poți pune în valoare toate atuurile.

Procedurile non-chirurgicale și substanțele inovatoare folosite au rezultate de durată, fără efecte adverse. Ele atenuează semnele lăsate de vârstă, de stilulul de viață, de expunerea la soare sau diverse alterări ale texturii cutanate (deficit de volum al buzelor sau pomeților, modificări pigmentare, riduri fine sau de expresie, lipsă de tonus). Scopul final al tratamentelor recomandate de dr. Bogdan Iosip va fi redobândirea aspectului sănătos, îngrijit și frumos al tenului tău. Vei afla cum să îți îngrijești și acasă pielea, pentru ca rezultatele obținute prin intervențiile medicale să se mențină mult timp de-acum încolo.

COSMETICĂ MEDICALĂ IAȘI – BEAUTY CODE

Iată cu ce servicii de medicină estetică și anti-aging te așteptăm la Beauty Code:
– mărire buze cu acid hialuronic
– mezoterapie injectabilă
– rinoplastie cu acid hialuronic
– revolumetrizare facială prin injectare cu acid hialuronic
– corecția ridurilor/cearcănelor prin injectare cu acid hialuronic
– lipoliză facială/corporală
– tratamentul ridurilor cu toxină botulinică
– tratamentul hipersudorației
– lifting facial și cervical și fire resorbabile
– terapia Vampir
Puteți citi mai multe despre ce presupune fiecare procedură în parte pe pagina dedicată: Cosmetică medicală.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns