fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ce spun pacienții despre tratamentul revoluționar Emsella?

Incontinența urinară este una dintre cele mai răspândite afecțiuni intime în întreaga lume în rândul femeilor – între 44% și 81% dintre femeile care au născut sau sunt la menopauză suferă de o formă de incontinență urinară care le afectează întreaga viață. Într-o astfel de situație este și C. P., diagnosticată cu incontinență urinară mixtă, pe care își dorea să o trateze prin alte metode decât cele standard (medicamentos sau chirurgical) având în vedere că aceste opțiuni fie au o eficiență discutabilă, fie sunt foarte invazive, iar rezultatele se lasă așteptate.

C. P. are 70 de ani, nu are o greutate mare, dar a trecut printr-o naștere naturală și se confruntă cu problemele care apar odată cu înaintarea în vârstă și schimbările hormonale. Procesul natural de îmbătrânire a tonusului msuculaturii vaginale, obezitatea sau nașterea afectează funcționarea adecvată a vezicii urinare, cu un efect dezastruos asupra calității vieții.

Recâștigi controlul asupra vezicii urinare

Incontinența urinară mixtă este o combinație între incontinența de stres, declanșată chiar și de strănut, tuse, activități fizice minore sau alți factori de stres și cea imperioasă, care se caracterizează prin apariția unei nevoi puternice, apărută brusc, de a urina. În prezent, poate fi tratată și non-chirurgical, cu rezultate mai bune și mai rapid prin intermediul unei tehnologii unice – fotoliul EMSELLA, un echipament de ultimă generație conceput de compania BTL Aesthetics și aprobat FDA.

După un tratament de doar 6 ședințe EMSELLA, câte 2 pe săptămână, C. P. a obținut rezultate semnificative:

  • mărirea timpului între urinări (benefic mai ales în călătorii)
  • creșterea capacității vezicii de a reține o cantitate mai mare de urină (avantaj în posibilitatea evitării toaletelor publice)
  • mai mult control asupra vezicii urinare (C. P. are acum timp să ajungă la toaletă fără pierderi de urină)
  • scăderea numărului de micționări, în special nocturne, de la 4 la 1 pe noapte
  • ameliorarea considerabilă a prolapsului rectal (herniere ușoară a intestinului gros)

95% pacienți mulțumiți de tratamentul emsella

Tratamentul EMSELLA este nedureros, nu necesită timp de recuperare sau așteptare – rămâi complet îmbrăcată în timpul ședinței și nu depui nici un efort cât timp fotoliul generează impulsurile electro-magnetice. Tehnologia de ultimă generație este 100% sigură, fără efecte nocive pe termen mediu sau lung și testată în cadrul mai multor studii clinice care i-au demonstrat eficiența.

În plus, avantajele nu se rezumă doar la tratamentul incontinenței urinare, ci la îmbunătățirea generală a calității vieții. O parte dintre beneficiile personale de care are parte C. P. în urma tratamentului EMSELLA sunt:

  • îmbunătățirea vieții sociale, condiționată de dependența de toaletă
  • creșterea tonusului mentla, a satisfacției zilnice, a stării de calm și relaxare
  • încredere și motivație în a efectua exercițiile zilnice de întărire a planșeului pelvin pentru menținerea rezultatelor

EMSELLA utilizează puterea tehnologiei patentate HIFEM – High Intensity Focused Electromagnetic Technology și tratează întreaga zonă pelviană, cu nenumărate beneficii și pentru viața sexuală și este un tratament eficient pentru rejuvenare vaginală și laxitate. Energia produsă de tehnologia HIFEM provoacă stimularea și regenerarea musculară din zona pelvisului și restaurarea controlului neuromuscular prin inducerea de contracții supra-maximale. Într-o singură ședință de 30 de minute, EMSELLA produce echivalentul a peste 10.000 de exerciții Kegel.

 

 

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns