fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Black Friday la Beauty Code: până la 60% reducere la tratamente corporale & faciale, între 8 și 26 noiembrie

🎉Dăm startul celui mai important eveniment de SALE al anului! De Black Friday suntem și mai generoși și ți-am pregătit promoții speciale pentru îngrijirea corpului și a tenului.

În perioada 8-26 noiembrie te așteptăm la Beauty Code cu superoferte:

  • 60% REDUCERE la tratamentul de epilare laser definitivă Primelase;
  • până la 50% REDUCERE la tratamente corporale: tratamentul anticelulitic VelaShape și tratamentul de tonifiere EMSCULPT;
  • 30% REDUCERE la tratamentele de rejuvenare laser CO2;
  • 25% REDUCERE la tratamentele faciale;
  • 15% REDUCERE la tratamentele injectabile.

Iată, în continuare, pentru ce tratamente și proceduri corporale și faciale poți opta. Dacă nu știi ce ți se potriviește, specialiștii Beauty Code îți sunt alături pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi.

Oferte de Black Friday

Tratament epilare definitive Primelase. Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara. Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Recomandăm cu încredere să apelezi la epilarea definitivă a zonelor sensibile, cu laserul Primelase, în cadrul centrului nostru de înfrumusețare. Vei vedea pe pielea ta o mulțime de avantaje pe care această soluție inovativă de epilare le aduce cu sine.

Noi vom enumera doar câteva dintre ele: scapi definitiv de foliculită, fără inestetisme și risc de a dezvolta alte infecții, epilarea este non-invazivă (este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe. Este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă).

Tratament anticelulitic și vergeturi Velashape III. VELASHAPE III este un tratament anticelulitic complex, ușor de tolerat, cu rezultate vizibile, riscuri minime și fără timp de recuperare. Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis: radiofrecvența, infraroșu, vacuum pulsat, role mecanice. Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate.

EMSCULPT este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Contracțiile rapide, de mare intensitate, emise de EMSCULPT îmbunătățesc tonusul abdominal și întăresc mușchii abdomenului, dezvoltă un abdomen mai ferm și descompun celulele grase.
În două săptămâni de tratament se obține echivalentul unui an de exerciții abdominale și reducerea vizibilă a țesutului adipos.

Cum acționează EMSCULPT asupra abdomenului:
antrenează mușchii abdominali și îi modelează;
activează regenerarea colagenului din țesuturile musculare inferior și pelvian;
întărește mușchii pelvici inferiori slăbiți;
îmbunătățește performanța sportivă;
activează și contractă corect musculatura pentru îmbunătățirea rezistenței și stabilității;
tratează diastaza abdominală și pierdearea tonusului muscular după sarcină sau creșterea excesivă în greutate.

Îți oferim 30% reducere la tratamentul cu laser eCO2 Lutronic!

Acesta tratează cu succes: 𝐫𝐢𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐜𝐢𝐜𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝗰𝗻𝗲𝗶𝗰𝗲, 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲, 𝐩𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐚𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐞𝐥𝐞 𝐢̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐢𝐭𝐚̆, 𝐳𝐨𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐥𝐞𝐨𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐠𝐚̂𝐭𝐮𝐥, 𝐥𝐞𝐳𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐢𝐠𝐧𝐞. ✨️

Tratamente faciale: Folosind produse de îngrijire potrivite nevoilor tenului nostru îi putem îmbunătăți starea de sănătate și prelungi aspectul tânăr cât mai mult timp. Alege unul dintre pachetele de tratament specializat și acordă-i tenului atenția corespunzătoare. Echipa noastră te poate consilia de fiecare dată când ai nevoie și îți va oferi soluții adaptate, care să te ajute să ai parte de rezultatele dorite.

Tratamentele injectabile: Procedurile non-chirurgicale și substanțele inovatoare folosite au rezultate de durată, fără efecte adverse. Ele atenuează semnele lăsate de vârstă, de stilulul de viață, de expunerea la soare sau diverse alterări ale texturii cutanate (deficit de volum al buzelor sau pomeților, modificări pigmentare, riduri fine sau de expresie, lipsă de tonus).

Scopul final al tratamentelor recomandate va fi redobândirea aspectului sănătos, îngrijit și frumos al tenului tău. Vei afla cum să îți îngrijești și acasă pielea, pentru ca rezultatele obținute prin intervențiile medicale să se mențină mult timp de-acum încolo.

Te așteptăm la Beauty Code, în perioada 8-26 noiembrie, ca să te bucuri de ofertele de Black Friday pe care ți le-am pregătit.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns