fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Sărbătorim 3 ani de frumusețe, cu oferte la superlativ

Acum 3 ani, am înființat Beauty Code din pasiune pentru frumusețe și din dorința de a oferi servicii de calitate la prețuri corecte. În centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate și de starea de bine care te va determina să îți redescoperi frumusețea și atitudinea pozitivă.

De când am deschis ușile centrului nostru, am fost prima alegere pentru frumusețea și sănătatea ta, așa că vrem să îți mulțumim cu 10 zile de oferte speciale și cadouri!

Urmărește-ne în fiecare zi pe Facebook și , până pe 𝟭𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, și profită de surprizele noastre aniversare.

Te așteptăm să te bucuri în continuare de atenția și grija specialiștilor Beauty Code, de tratamente medico-estetice care și-au dovedit eficiența pe plan internațional și de câteva momente doar pentru tine.

Organizăm și 4 giveaway-uri, așa că stai cu ochii pe noi zi de zi, ca să nu pierzi nicio surpriză.

Tratamente inovatoare, cu 30% reducere. Descoperă-le

După cum spuneam, în fiecare zi, începând cu 2 decembrie, punem câte o ofertă de nerefuzat. Toate promoțiile sunt valabile până pe data de 12 decembrie, inclusiv. Poți opta pentru unul sau mai multe tratamente. Iată doar câteva dintre surprizele care te așteaptă:

  • 30% reducere la terapia Hydrafacial, tratamentul care face minuni pentru pielea ta
  • 30% reducere la toate tratamentele corporale Venus Legacy
  • 30% reducere la epilarea definitivă cu cel mai puternic aparat laser de pe piață
  • 30% reducere la tratamentul Icoone – un antrenament complet pentru corpul tău

De asemenea, în fiecare zi vom pune și testimoniale video ale clienților noștri, în care aceștia vă povestesc despre experiența lor în cadrul centrului Beauty Code, despre rezultatele obținute cu ajutorul tratamentelor noastre și, în general, despre cum s-a schimbat viața lor de când ne-au întâlnit.

Îți mulțumim pentru 3 ani minunați petrecuți împreună, pentru că datorită ție devenim mai buni, pe zi ce trece. Ne dorim ca mulți ani de acum încolo să fim în slujba frumuseții și a sănătății, cu cei mai buni specialiști, cele mai bune tratamente și aparatură de ultimă generație.

Nu uita, EȘTI FRUMOASĂ. ÎN FIECARE ZI!

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns